Navigatie

Alles voor de start van de winter: van warmte tot gezelligheid

Het is voor dit jaar definitief gedaan met het warme weer, inmiddels staan de wintermaanden al weer voor de deur. Bij de winter denk je misschien al snel aan donkere dagen en koude uren, maar ook aan gezellige kerstverlichting en het samenzijn met familie. In deze blog vind je een aantal producten die goed van pas komen tijdens de winter.

Geniet van de warmte van elektrische dekens

Om de koude winteravonden een stuk aangenamer te maken, zijn elektrische dekens de perfecte uitkomst. Wanneer je onder een elektrisch deken kruipt, voel je de warmte van het deken om je heen en krijg je het gevoel alsof je in een warm bad ligt. Daarmee hoef je nooit meer een koud bed in te stappen!

Elektrische dekens zijn niet alleen handig voor een warm bed, maar ook voor mensen met spierpijn of stijve gewrichten. Warmte vergroot namelijk je bloedstroom, waardoor er meer bloed door je lichaam stroomt. De pijn wordt daardoor een stuk dragelijker. Overigens is het niet verstandig om het deken de hele nacht aan te laten staan. Dat heeft niets met veiligheidsrisico’s te maken, want elektrische dekens zijn over het algemeen heel veilig, maar meer met dat je lichaamstemperatuur omhoog schiet waardoor je onrustiger slaapt. Er zijn elektrische dekens die zich na verloop van tijd automatisch uitschakelen.

Vrolijke dagen met een wake-up light

Heb je in de winter moeite met opstaan in de ochtend? Een wake-up light kan je daar goed bij helpen. In plaats van wakker te worden met een piepende wekker of de harde geluiden van buiten, waardoor je humeur direct op 0 staat, wordt je wakker met een zacht licht dat langzaam aan gaat. Daarmee imiteert een wake-up light het licht een opkomende zon.

Overigens zijn wake-up lights ook handig als je last hebt van seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD), ook wel beter bekend als winterdepressie. Uit onderzoek door meerdere wetenschappelijke instituten naar de Philips wake-up light is gebleken dat je meer energie en een betere stemming ervaart. Daarmee verminder je het gevoel van eenzaamheid, vermoeidheid en gebrek aan energie.

De ideale metgezel tijdens de wintermaanden

In de koude wintermaanden is een warme kop koffie natuurlijk extra welkom. Voor de echte koffieliefhebbers is er de Delonghi EC885.GY. Dit espressoapparaat wordt ook gebruikt in echte barista’s en valt op met zijn stijlvolle ontwerp. Met de speciale stoompijp creëer je microschuim om zo te werken aan jouw mooie latte-art creaties.

Kruip na het zetten van een warme bak koffie nog eens goed tegen elkaar aan en kijk naar een leuke kerstfilm of speel een leuk spelletje voor het echte wintergevoel!

De winter in met KlikaanKlikuit

Om de donkere dagen wat gezelliger te maken, hangen we in de winter kerstlampjes op. Of je ze nou in de kerstboom of buiten hangt, de lampjes zijn makkelijk te bedienen met een KlikaanKlikuit schakelaar!

Door je lampjes te koppelen met zo’n schakelaar kun je ze op afstand besturen met de bijhorende afstandsbediening of, nog beter, met de app vanaf je telefoon of tablet. In de app kun je onder andere timers instellen. Zo springen de lichtjes automatisch uit in de late avonduren en springen ze weer aan op het moment dat je opstaat. Met KlikaanKlikuit wordt het allemaal een stukje makkelijker.

De ideale voorbereidingen voor de winter

Met deze producten ben je helemaal klaar voor de start van de winter! Je bestrijdt de kou met een elektrische deken en een goede bak koffie en je fleurt op met een wake-up light of de slimme en gezellige kerstverlichting in huis! Naast deze producten heeft Expert nog veel meer producten om je de winter door te slepen. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons brede aanbod aan elektrische kachels of verschillende lampen die geschikt zijn voor licht therapie?

Bij Expert ben je dus ook in de winter op de beste plek! Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies en antwoord op al jouw vragen over de producten.

Deel deze blog via: