Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.3

Acer A314-31-C0T4 Laptops (1 review)
10% korting
  • Acer A314-31-C0T4

Acer A314-31-C0T4

Laptops 1 review

Gratis verzending bij dit product

429,-

386,10

386.1
  • 14" HD beeldscherm
  • Intel Celeron N3350
  • 128GB SSD
Bij Expert betaalt u veilig!
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Gratis ophalen bij een van onze winkels
  • Gratis verzending vanaf 25 euro

Product informatie

U ontvangt op geselecteerde laptops van Acer, HP, Asus of Lenovo in de periode van 17 februari tot en met 25 februari 2018 10% korting bij Expert! De 10% korting is al verrekend in de getoonde prijs. Klik hier voor meer informatie, de actievoorwaarden en voor meer deelnemende laptops!

Informatie over Acer A314-31-C0T4

De Acer A314-31-C0T4 is perfect voor alledaags gebruik. Door de SSD harde schijf is de laptop snel opgestart en kunt u binnen enkele seconden beginnen met werken. Met het HD-scherm (1366*768) kunt u ook films kijken met mooie beeldkwaliteit.

Voordelen
+ Snelle SSD harde schijf.
+ Compact 14 inch scherm (35.56 cm).
+ Licht van gewicht (1,8 kg).
+ 7 uur accuduur.

Nadelen
- Bevat een instap processor (Intel Celeron N3350).
- Kleine opslagruimte (128GB).

Wat maakt de Acer A314-31-C0T4 uniek?
De Acer A314-31-C0T4 is niet alleen geschikt voor onderweg, ook voor op locatie is de laptop ideaal. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig een presentatie geven op een TV of beamer met de HDMI ingang. De opslagruimte van de Acer A314-31-C0T4 is redelijk klein met 128GB. Er zijn meerdere mogelijkheden om toch meer op te kunnen slaan. U kunt in de Cloud werken met OneDrive, Google Drive of Dropbox. Hiermee slaat u bestanden online op, voor het opslaan van bestanden heeft u wel een internetverbinding nodig. Als u niet altijd internet heeft dan kunt u een externe harde schijf aanschaffen om bestanden op te slaan. U heeft hierdoor bestanden in eigen beheer en altijd toegang tot de meest recente bestanden. Meenemen in uw tas is makkelijk door het kleine formaat dat de meeste externe harde schijven hebben.

Makkelijk mee te nemen
Door het lichte gewicht en het kleine beeldscherm is de Acer A314-31-C0T4 gemakkelijk overal naartoe mee te nemen. De accu die in de laptop zit gaat tot 7 uur mee. U kunt dus bijna een volledige werkdag werken zonder op te laden.

Snel opstarten
Het opstarten van deze laptop is door de SSD harde schijf binnen 15 seconden gebeurd. Hierdoor kunt u gelijk internetten of uw favoriete serie bekijken. SSD is een type harde schijf die de focus heeft om snel gegevens op te halen. Een SSD is ook zuiniger dan een andere harde schijf. Het nadeel is dat de opslag kleiner is, omdat de prijs een stuk hoger is in vergelijking tot andere harde schijven. De levensduur van een SSD is wel langer, doordat er geen bewegende onderdelen in zitten. U kunt dus langer met uw laptop doen met een SSD harde schijf.

Snelheid van de laptop
De snelheid van de laptop wordt bepaald door de processor en het RAM geheugen. Een processor bepaald hoe snel één activiteit uitgevoerd kan worden. Hoe snel u bijvoorbeeld fotos kunt bekijken ligt aan de processor. Het RAM-geheugen zorgt ervoor dat recente gegevens stand-by staan, zodat u er snel toegang tot heeft. Dit is uiteraard een snellere manier om gegevens terug te halen dan vanuit de harde schijf. Hoe groter het RAM-geheugen, hoe meer recente gegevens opgeslagen kunnen worden. Tegenwoordig zijn bijna alle laptops uitgerust met 4GB RAM-geheugen of meer, dit is genoeg voor een gemiddeld laptop gebruik.
Deze laptop heeft een Intel Celeron N3350 en 4GB RAM-geheugen. De processor is gemaakt om simpele programmas te kunnen gebruiken. Internetten en teksten schrijven (met bijvoorbeeld Word) kan dus gemakkelijk met deze laptop. Voor alledaags gebruik is de Acer A314-31-C0T4 dus perfect.

Windows 10 Home
Het is dat bekende Windows-gevoel, maar dan nog beter! Het startmenu is terug, beter dan ooit. Uitbreiden, aanpassen, wat u maar wilt. Werk met meer apparaten die u belangrijk vindt, zoals printers, camera's en USB's. En geniet van extra beveiligingsfuncties om uw laptop te beschermen tegen virussen en malware.

Specificaties

Specificaties van Acer A314-31-C0T4

Algemeen

  • Artikelnummer 372526374
Geen product specificaties gevonden.

Reviews

Informatie van Acer

Informatie van Acer