Navigatie

Maak de blits met een ASUS VivoBook S410UA

Een computer die je overal gemakkelijk mee naar toe kan nemen. Daarvoor is de laptop uitgevonden. Hoe lichter, hoe beter is niet het enige wat daarbij telt. Zo’n laptop moet natuurlijk ook wat kunnen. De compacte en lichtgewicht ASUS VivoBook S410UA-serie heeft allebei. Een laptop waarmee je dan ook op alle fronten de blits maakt.

Een draagbare computer van nog geen 2 centimeter dik en die minder dan 1,5 kilo weegt. Daarbovenop een Intel® Core i-processor, 8 tot 16 GB werkgeheugen en SSD-opslag. Het maakt de VivoBook S410UA-serie een van de meest draagbare en in het oog springende, 14” laptopseries.

Het is een perfecte laptop om in de trein, het vliegtuig of tijdens een college op te werken. Films kijken is op de stijlvolle, aluminium afgewerkte VivoBook S410UA ook geen probleem.

De belangrijkste specificaties op een rij:

  • Intel® Core i-processor
  • 8 tot 16 GB werkgeheugen
  • SSD opslag
  • 14(35,6 cm) Full HD NanoEdge scherm
  • 1920 x 1080 schermresolutie
  • 1,3 kg gewicht
  • 18,8 mm dik

14” in 13” formaat
Asus is het gelukt een 14” Full HD-scherm passend te maken in een frame dat typerend is voor een 13” laptop. Met dank aan de ultradunne rand van het NanoEdge-beeldscherm. Het Full HD-scherm heeft een antiverblindingslaag. Bovendien zorgt de 178° breedbeeldtechnologie ervoor dat kleuren en contrast levendig en vet blijven. Zelfs als je vanuit een scherpe hoek kijkt. Perfect om filmpjes, foto’s en documenten met familie, vrienden of collega’s door te nemen.

Gebouwd voor productiviteit
De ASUS VivoBook S410UA-serie is klein, maar krachtig. Hij wordt aangedreven door een Intel® Core i-processor, heeft 8 tot 16GB intern geheugen en een SSD-schijf voor razendsnelle prestaties. Met de ultrasnelle, dual band 802.11ac wifi geniet je van snelheden tot 867Mbps. Dat is tot 6x sneller dan 802.11n!

Meeslepend geluid
ASUS SonicMaster is een combinatie van hardware en software die zorgt voor een krachtige audiobeleving met diepe bas. Aanvullende signaalverwerking en afstemming verfijnen details, voorkomen filterruis en verbeteren de helderheid. Dat wordt genieten geblazen van ongelooflijk, meeslepend geluid.

Snel opladen, lange levensduur
De ASUS SuperBattery-technologie biedt de batterij van de ASUS VivoBook S410UA-serie een levensduur die tot 3x langer is dan van standaard lithium-ion-cilinderbatterijen. Om de levensduur van de batterij te verlengen en de kans op zwelling te verkleinen, kun je bovendien de laadstand instellen op 60% of 80%.