Navigatie

AEG wasmachines met ÖKOMix technologie

AEG ÖKOMix, voor een schoner en zachter resultaat

Bij AEG wasmachines met ÖKOMix worden wasmiddel en wasverzachter nog voordat ze in de trommel komen gelijkmatig opgelost in water. Pas daarna komt het sop bij je kleding. Zo wordt elke vezel van je kleding bereikt en wordt je wasgoed overal goed verzorgd, zacht en schoon. Je was wordt aantoonbaar schoner, zachter en frisser. Je vindt ÖKOMix bij de 8000 en 9000 serie.

Lees meer over ÖKOMix

AEG ÖKOMix wasmachine

Het nadeel van een traditionele wasmachine

Wasmiddel en wasverzachter bereiken bij traditionele wasmachines minder dan een derde van de vezels. Hierdoor gebruikt je teveel wasmiddel en wordt je was niet gelijkmatig schoon. Bovendien gebruikt je oude wasmachine meer energie en water om overmatig sop weg te spoelen. Zeepresten die achterblijven kunnen op den duur gaan stinken en na het wassen vlekken op je kleding achterlaten.

ÖKOMix | Expert

Klanten vertellen

De AEG L8FE84CS ÖKOMix wasmachine wordt door onze klanten gewaardeerd met een 9,4, op basis van 28 recensies.

Wassen anno 2019!

"Onlangs een AEG wasmachine met ÖKOMix aangeschaft. Wat direct opviel was het grote verschil met onze oude wasmachine. Je voelt de kwaliteit en de mogelijkheden zijn echt toekomstgericht. En de service van Expert sluit hier perfect bij aan; alles klopte!"
- E. Timmermans

Natuurlijk weer een AEG!

"De keuze voor een nieuwe AEG was makkelijk gemaakt; onze oude AEG ÖKOMat heeft het 22 jaar volgehouden. Onze nieuwe wasmachine kent flinke verbeteringen en hij heeft een minimaal energieverbruik. De machine loopt prachtig rustig, zelfs bij centrifugeren op 1400 toeren!"
- Tom

Geweldig apparaat, een aanrader!!

"Met mijn laatste AEG wasmachine had ik een minder goede ervaring maar verder ben ik de afgelopen 25 jaar altijd zeer tevreden geweest. Gelukkig kon ik hem probleemloos omruilen via de uitstekende service van Expert. Nu heb ik een AEG ÖKOMix wasmachine en hij is in één woord geweldig! Makkelijk te bedienen en handige programma’s."
- Margriet