Winkelwagen

0 producten

  • Mijn Account
  • Winkelwagen

Expert.nl: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij!

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling Gemiddeld 0,0
Laatste beoordeling
Door: Klant
8.9
goede website je vindt er bijna alles voor een goede prijs
Ga terug naar winkelpagina
Beoordelingen (151)
Klant uit zeeland Beoordeling: 8.9 22-06-2017
goede website je vindt er bijna alles voor een goede prijs
Klant uit zeeland Beoordeling: 8.2 22-06-2017
Uitstekende dienstverlening van koop tot bezorging.
Klant uit vught Beoordeling: 9 15-06-2017
Zeer te vreden, ook de bezorgers waten zeer behulpzaam!
Klant Heuvel uit veghel Beoordeling: 9.2 14-06-2017
Bij expert inbouw koeler en vriezer bestelt.zeer goed en vriendelijk geholpen. Snel geplaatste en alles werkte fijn.toch even gebruik moeten maken van de garantie mbt plaatsen, ge belt en binnen een half uur was het weer prima gemaakt. Expert Ben van Dijk beveel ik van harte aan. Hans van den Heuvel 14-06-2017
Klant Florie uit uden Beoordeling: 8.2 12-06-2017
mijn ervaring met Expert is goed. Je wordt goed geholpen in de winkel. verhouding prijs - kwaliteit is goed. Bezorging is goed, ook prettig dat het op zaterdag kan.
Klant uit nistelrode Beoordeling: 10 08-06-2017
Perfecte levering, prima communicatie en fijne winkel.
Klant uit uden Beoordeling: 7.9 02-06-2017
goede info over onze aankoop. klantvriendelijk benadering. En supersnelle levering!
Klant Arts uit uden Beoordeling: 9.5 01-06-2017
Uitstekende service had probleem met aansluiting Samsung TV via ziggo verkoper is n bij mij thuis geweest om het probleem op te lossen .
Klant uit oss Beoordeling: 10 01-06-2017
Goed deskundig personeel. Vriendelijk te woord gestaan en perfect advies gekregen. Ook de prijs was scherp. Een tevreden klant!
Klant uit vorstenbosch Beoordeling: 8 31-05-2017
Bij ben van dijk heb je goede medewerkers
Klant Sahti uit uden Beoordeling: 9.6 29-05-2017
Zoals ik al zei een zeer goede uitleg en bereid om de tijd te nemen om naar klanten te luisteren en te adviseren.
Klant Burgt uit uden Beoordeling: 9.3 26-05-2017
perfecte service
Klant uit sint oedenrode Beoordeling: 9.4 26-05-2017
Goed personeel.goed advies in gebruik. Ben heel erg tevreden over mijngasfornuis.
Klant Man uit mill Beoordeling: 8.3 21-05-2017
Ben niet zo blij met uitschakeling na 4 uur tv kijken. Nog steeds geen oplossing
Klant uit meerlo Beoordeling: 10 18-05-2017
Deskundige mensen, goed assortiment en vriendelijk geholpen.
Klant uit oss Beoordeling: 9.1 16-05-2017
Fijne goed geholpen door deskundig personeel! Fijne service gekregen! Een aanrader.
Klant uit uden Beoordeling: 7.7 12-05-2017
Goed geholpen. Snelle levertijd
Klant Gijsel uit uden Beoordeling: 8.7 11-05-2017
Prime geholpen bij het kiezen van een wasmachine. Geen selling-up naar een duurder model, de adviseur heeft gewoon goed geluisterd en kwam uit bij een model dat qua prijs, kwaliteit en functionaliteiten perfect bij ons paste.
Klant Kusters uit boxmeer Beoordeling: 10 04-05-2017
Expert Ben van Dijk levert uitstekende service en geeft prima advies!
Klant Ven uit grave Beoordeling: 9.3 03-05-2017
Ben van Dijk is een prima en betrouwbaar adres.
Klant uit schijndel Beoordeling: 9.6 02-05-2017
heel goede ervaring en altijd goede informatie en hulp.
Klant uit megen Beoordeling: 9.7 02-05-2017
Betrouwbare winkel, goed personeel,prima service.
Klant Alma uit uden Beoordeling: 9.6 19-04-2017
We zijn bij Expert zeer goed geholpen, er werd de tijd genomen en de pro's en con's van de diverse artikelen werden duidelijk uitgelegd. We voelden ook geen druk om toch te kopen of meteen te beslissen. De verkoper was goed geïnformeerd en voelde ons en onze wensen zeer goed aan. Al met al een zeer prettige ervaring met uiteindelijk een rekening die lager uitviel dan de on line sites die we bezochten ter informatie.
Klant uit mariaheide Beoordeling: 9.6 14-04-2017
De pc is conform afspraken gebouwd, afgeleverd en geinstalleerd.
Klant Beekers uit uden Beoordeling: 9.2 12-04-2017
Goede prijs kwaliteit verhouding uitstekend geholpen en netje en op tijd afgeleverd. Eeen aanrader om hier te kopen
Klant uit uden Beoordeling: 7.3 06-04-2017
Prima producten
Klant uit veghel Beoordeling: 7.3 06-04-2017
Zeer tevreden over de deskundigheid en service van bezorger/installateur. De winkel heeft een prettige en rustige uitstraling.
Klant uit heesch Beoordeling: 8.7 24-03-2017
Zeer goed geholpen. Er wordt mee gedacht en levering was dezelfde dag mogelijk. Geregeld en aangeboden door verkoper.
Klant Kaathoven uit lieshout Beoordeling: 6.9 24-03-2017
Ga door met goedkope stunts.
Klant Rutten uit uden Beoordeling: 7.3 17-03-2017
Goede service en snelle levering
 
Meer winkel reviews