Winkelwagen

0 producten

  • Mijn Account
  • Winkelwagen

Expert.nl: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij!

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling Gemiddeld 0,0
Laatste beoordeling
Door: Klant
9.2
/
Ga terug naar winkelpagina
Beoordelingen (171)
Klant uit uden Beoordeling: 9.2 10-08-2017
/
Klant Snoek uit uden Beoordeling: 7.9 09-08-2017
goede service zeer klantvriendelijk
Klant Peters uit uden Beoordeling: 9.9 09-08-2017
Onze ervaring is uitstekend !
Klant Oostrum uit uden Beoordeling: 8.9 09-08-2017
Goed advies en betaalbare prijzen. Met deskundige personen.
Klant Meijs uit boxmeer Beoordeling: 9 09-08-2017
Nette bediening in de winkel en de bezorging was volgens afspraak op de juiste tijd. Installeren en uitleg was helder en duidelijk.
Klant uit boekel Beoordeling: 9 09-08-2017
Correct geholpen, goede service, snelle levering.
Klant uit uden Beoordeling: 6.1 09-08-2017
Nvt
Klant uit uden Beoordeling: 8.6 03-08-2017
ja
Klant uit volkel Beoordeling: 8.2 02-08-2017
Uitstekende winkel
Klant Kampert uit uden Beoordeling: 8.7 02-08-2017
Wij werden zeer goed en vriendelijk behandeld. De verkoper was niets te veel. De volgende dag belde hij of we tevreden waren met onze aankoop.
Klant Zwaga uit uden Beoordeling: 9.6 27-07-2017
Voor een snelle, nette, adviserende service naar Ben van Dijk Uden gaan
Klant Janssen uit horst Beoordeling: 10 24-07-2017
Erg fijne winkel met vriendelijk personeel en een goed assortiment. De keuze is erg groot.
Klant Gerrits uit wijchen Beoordeling: 8.7 13-07-2017
Klantvriendelijk in de winkel geholpen en de tijd gekregen voor uitleg en overwegingen maken. Bezorger was zeer vriendelijk
Klant uit uden Beoordeling: 8 12-07-2017
goede bediening; goede bezorging, zelfs op 2 adressen: prima gelopen
Klant uit horst lb Beoordeling: 9.8 12-07-2017
Snelle levering Goede service Zeer goed meedenken
Klant uit uden Beoordeling: 8.1 12-07-2017
Ben van Dijk adviseert goed. Ik werd correct geholpen met mijn vragen. Doordat ik enig voorwerk gedaan had op internet kon ik meteen de televisie meenemen. Hij bleek namelijk alsnog in het magazijn te staan.
Klant Arts uit gemert Beoordeling: 9.2 05-07-2017
Expert heeft keurig de goede bestelling op tijd met een voor aankondiging geleverd!
Klant Kuyten uit uden Beoordeling: 7.6 05-07-2017
Het spijt me Ik moest eem anderetv kopen en dat werd een smarttv van LG
Klant uit uden Beoordeling: 10 04-07-2017
De werknemers zijn heel klantvriendelijk, nemen de tijd en hebben kennis van de producten. En ik had ook een vraag over een product wat ze niet standaar hebben maar wel aan kunnen komen en dat is de medewerker helemaal gaan uitzoeken en kon mij een passend voorstel doen en product alsnog leveren. TOP!!
Klant Uden uit zeeland Beoordeling: 9.1 29-06-2017
Je ziet dat je koopt en krijgt er duidelijke uitleg bij
Klant uit zeeland Beoordeling: 8.9 22-06-2017
goede website je vindt er bijna alles voor een goede prijs
Klant uit zeeland Beoordeling: 8.2 22-06-2017
Uitstekende dienstverlening van koop tot bezorging.
Klant uit vught Beoordeling: 9 15-06-2017
Zeer te vreden, ook de bezorgers waten zeer behulpzaam!
Klant Heuvel uit veghel Beoordeling: 9.2 14-06-2017
Bij expert inbouw koeler en vriezer bestelt.zeer goed en vriendelijk geholpen. Snel geplaatste en alles werkte fijn.toch even gebruik moeten maken van de garantie mbt plaatsen, ge belt en binnen een half uur was het weer prima gemaakt. Expert Ben van Dijk beveel ik van harte aan. Hans van den Heuvel 14-06-2017
Klant Florie uit uden Beoordeling: 8.2 12-06-2017
mijn ervaring met Expert is goed. Je wordt goed geholpen in de winkel. verhouding prijs - kwaliteit is goed. Bezorging is goed, ook prettig dat het op zaterdag kan.
Klant uit nistelrode Beoordeling: 10 08-06-2017
Perfecte levering, prima communicatie en fijne winkel.
Klant uit uden Beoordeling: 7.9 02-06-2017
goede info over onze aankoop. klantvriendelijk benadering. En supersnelle levering!
Klant Arts uit uden Beoordeling: 9.5 01-06-2017
Uitstekende service had probleem met aansluiting Samsung TV via ziggo verkoper is n bij mij thuis geweest om het probleem op te lossen .
Klant uit oss Beoordeling: 10 01-06-2017
Goed deskundig personeel. Vriendelijk te woord gestaan en perfect advies gekregen. Ook de prijs was scherp. Een tevreden klant!
Klant uit vorstenbosch Beoordeling: 8 31-05-2017
Bij ben van dijk heb je goede medewerkers
 
Meer winkel reviews