Winkelwagen

0 producten

  • Mijn Account
  • Winkelwagen

Expert.nl: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij!

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling Gemiddeld 0,0
Laatste beoordeling
Door: Klant
9
Een winkel met gewoon goed personeel, die met je meedenkt en de tijd voor je neemt. Als er ooit iets is wordt je perfect geholpen en krijgt alle service. Nooit meer naar de prijsvechter!
Ga terug naar winkelpagina
Beoordelingen (752)
Klant uit liessel Beoordeling: 9 24-06-2017
Een winkel met gewoon goed personeel, die met je meedenkt en de tijd voor je neemt. Als er ooit iets is wordt je perfect geholpen en krijgt alle service. Nooit meer naar de prijsvechter!
Klant uit milheeze Beoordeling: 9.2 22-06-2017
veel goede keuz,s goed perseneel deskundig. regelmatig mooien aanbiedingen
Klant uit zeist Beoordeling: 9.4 22-06-2017
Fijne winkel
Klant Troquet uit deurne Beoordeling: 10 22-06-2017
Expert: ik zie deze winkel als "Mijn Expert" De persoonlijke aandacht en meedenken in oplossingen zijn echt geweldig.
Klant uit ysselsteyn Beoordeling: 7.3 22-06-2017
??
Klant Rinket uit vlierden Beoordeling: 9.4 16-06-2017
Prima geholpen met het maken van mijn keuze. Niet eens duurder uit daardoor. Enthousiaste medewerker.
Klant Strauss uit deurne Beoordeling: 8.8 16-06-2017
Fijne winkel, goed geholpen en goede service.
Klant uit liessel Beoordeling: 9.6 15-06-2017
Alles netjes geleverd en aangeslotenvb
Klant uit venray Beoordeling: 7.8 15-06-2017
prima zaak vakundig en vetrouwt, aanrader.
Klant uit liessel Beoordeling: 7.3 14-06-2017
Na goede uitleg door het personeel van Expert hebben we makkelijker een keuze kunnen maken en zijn heel goed tevreden over het het verder afhandelen en thuis instaleren van onze Samsung tv
Klant uit leusden Beoordeling: 9.6 14-06-2017
Service vriendelijke bedrijf en deskundige medewerkers. Daar zijn er niet zo veel meer van
Klant Lenssen uit deurne Beoordeling: 8.5 12-06-2017
Snel, vakkundig en correct behandeld!
Klant Damen uit liessel Beoordeling: 7.3 09-06-2017
Service goed en fijn geholpen om goede keuze te maken
Klant Alberda uit deurne Beoordeling: 8.7 09-06-2017
Koop al sinds Expert in Deurne is en daarvoor bij de voorganger Mennen, alles wat wij in huis hebben op electro gebied bij Expert. (meer dan 17 jaar) Altijd naar volle tevredenheid. Prijs is niet altijd de goedkoopste maar de service is altijd voortreffelijk. Prima personeel. Alberda
Klant Belloni uit helmond Beoordeling: 9.3 09-06-2017
Wij bevelen Expert Deurne zeker aan. Zelden zo'n service tegengekomen!
Klant uit bakel Beoordeling: 8.5 08-06-2017
expert gelijk duidelijkheid
Klant uit helmond Beoordeling: 7.1 08-06-2017
Goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe Soundbar van Samsung!
Klant Kins uit meijel Beoordeling: 8.7 08-06-2017
Ik heb nu tweemaal de vestiging in Deurne bezocht voor een aankoop, en beide keren ben ik prima te woord gestaan en geholpen. Ik kan deze vestiging dan ook ten zeerste aanbevelen. 08-06-2017 Mevrouw Kins, Meijel
Klant uit deurne Beoordeling: 9.7 08-06-2017
Laat je goed voorlichten.
Klant uit bakel Beoordeling: 7.4 08-06-2017
we zijn goed geholpen en geinformeerd over het produkt wat we kochten en de levering was ook in goed overleg bezorgd over de tijd wat we hadden afgesproken
Klant Dirks uit deurne Beoordeling: 9.5 04-06-2017
Wij zullen iedereen aanraden om naar expert te gaan... Prima winkel..... goed en vakkundig personeel...ze komen hun afspraken altijd na...kortom wij zijn voor 100% tevreden....
Klant Biemans uit deurne Beoordeling: 7.3 01-06-2017
nee
Klant Van Laarhoven uit helmond Beoordeling: 9.8 01-06-2017
Een fantastische winkel waar je goed wordt geïnformeerd ,en geholpen
Klant Bruin uit bakel Beoordeling: 9.4 01-06-2017
Prima en snelle procedure.
Klant Bouwmans uit deurne Beoordeling: 8 01-06-2017
Expert Deurne is gewoon een goed betrouwbaar adres.
Klant Bussel uit deurne Beoordeling: 10 26-05-2017
ik heb een printer gekocht en goed aangesloten door Expert we zijn heel tevreden !
Klant Claessens uit deurne Beoordeling: 7.8 26-05-2017
Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel, bezorging en aansluiten ging snel en goed. Onze dank !
Klant Slagter uit deurne Beoordeling: 7.3 24-05-2017
Zuigkracht is zeer goed alleen maakt lawaai en voor mijn vloer(noorse lei vloer) zit er geen fijn stofzuigmond bij.
Klant uit merselo Beoordeling: 8.4 18-05-2017
wel iets duurder maar dat verdien je terug door Goed advies en service
Klant Giebelen uit deurne Beoordeling: 9.3 17-05-2017
Ik heb laatst een nieuwe buitenlamp gekocht. Ze hadden die niet op voorraad, maar ze hebben die toen nog besteld, en paar dagen later was het in de winkel. Ik kon het product toen ophalen. Dus personeel doen alles er aan, zodat u toch tevreden kunt zijn.
 
Meer winkel reviews