Winkelwagen

0 producten

  • Mijn Account
  • Winkelwagen

Expert.nl: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij!

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling Gemiddeld 0,0
Laatste beoordeling
Door: Klant Bekkers
9
prima bediening,duidelijke uitleg en prijsvriendellijk
Ga terug naar winkelpagina
Beoordelingen (811)
Klant Bekkers uit deurne Beoordeling: 9 11-08-2017
prima bediening,duidelijke uitleg en prijsvriendellijk
Klant uit vlierden Beoordeling: 7.8 10-08-2017
-
Klant Maas uit deurne Beoordeling: 7.5 09-08-2017
Ze hadden het apparaat 70 euro teveel geteld. Dit hebben wij wel snel terug gekregen.....maar als we het niet gezien hadden op internet hadden we dus gewoon teveel betaald.....niet netjes.
Klant Bakel uit deurne Beoordeling: 5.5 09-08-2017
Geen behoefte , lees mijn brief.....
Klant Aldenzee uit liessel Beoordeling: 9.8 09-08-2017
Zeer goed tevreden .
Klant uit helmond Beoordeling: 8.2 09-08-2017
Zoals ik al eerder schreef, snelle en correcte levering. Ik heb besteld namens een bedrijf. Ik ben niet in de winkel geweest en heb de bezorger niet gezien. Ik heb alleen van horen zeggen.
Klant Backus uit ysselsteyn Beoordeling: 9.9 09-08-2017
Het is een mooie zaak. Veel keuze goed advies. Wat wil je nog meer?
Klant Heijden uit deurne Beoordeling: 8.8 09-08-2017
uitstekend behandeld
Klant uit brouwhuis Beoordeling: 7.7 09-08-2017
goede service en dienstverlening.
Klant uit deurne Beoordeling: 8.4 09-08-2017
Expert maakt zijn naam waar
Klant Steijn uit deurne Beoordeling: 8.9 09-08-2017
Expert is een prima winkel met hoogstaande service!
Klant uit deurne Beoordeling: 9.6 09-08-2017
Goede producten en goede service
Klant Bakens uit deurne Beoordeling: 9.4 09-08-2017
Expert is voor mij vertrouwd en van oudsher bekende gezichten. Verloop van personeel valt mij niet op.Volgende aankoop :eerst bij Expert kijken.
Klant uit deurne Beoordeling: 8 09-08-2017
Het bedrijf is zeker aan te bevelen
Klant In het Hulst uit deurne Beoordeling: 9.1 09-08-2017
prijzen van producten
Klant Van der Schaaf uit deurne Beoordeling: 9.4 02-08-2017
Voor al uw huishoudelijk apparatuur is expert een aanrader. Snelle en goeie service.
Klant uit helmond Beoordeling: 8.7 26-07-2017
Ik ben zeer tevreden
Klant Verhoeven uit helmond Beoordeling: 10 19-07-2017
Zeer prettige winkel met deskundig personeel en zeker met goede service
Klant Cornelissen uit venray Beoordeling: 8.4 19-07-2017
Wij hebben op maandag bij expert in deurne de telefoone besteld En ze waren woensdag al binnen. We zijn in Venray in de winkel heel goed behandeld,de medewerker gaf aan als we er niet uitkwamen moesten we maar terug komen dan konden ze wel helpen.Dat is niet nodig geweest.
Klant uit deurne Beoordeling: 10 19-07-2017
Super goede service en vakkundig personeel.
Klant Bommel uit deurne Beoordeling: 9.7 19-07-2017
ga er maar gerust naar toe ze zijn heel correct in het geven van adviezen en goede raad
Klant Van het Weijer uit deurne Beoordeling: 9.7 19-07-2017
ik ben te vrede bij exper
Klant Goossens uit deurne Beoordeling: 10 19-07-2017
Behulpzaam en goede service
Klant Keijsers uit deurne Beoordeling: 8.3 19-07-2017
goede servies
Klant Relou uit milheeze Beoordeling: 9.1 19-07-2017
altijd goede service met een lach, denken met je mee
Klant Wouters uit deurne Beoordeling: 8.8 13-07-2017
Hele goede service, deskundig en vriendelijk geholpen
Klant uit deurne Beoordeling: 7.5 13-07-2017
Goed klantvriendelijke personeel
Klant uit deurne Beoordeling: 9.1 12-07-2017
Prima geholpen, genoeg keus.
Klant Jansen uit mierlo Beoordeling: 8.9 12-07-2017
Ik had klachten aan een Philips Smart TV, Expert Deurne heeft dit perfect voor mij opgelost en inmiddels kijken wij met veel plezier naar onze nieuwe Samsung smart TV. Expert Deurne Simply the best!
Klant uit ysselsteyn Beoordeling: 7.3 12-07-2017
Je betaalt misschien iets meer dan elders. Maar je krijgt kwaliteit en vooral service!!
 
Meer winkel reviews