Navigatie

Expert Extra

Expert adviseert Blogs & reviews Alle merken

Bezoek je een van onze 140 winkels, dan krijg je altijd passend advies van onze Experts. Maar niet alleen in de winkel, ook online willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom hebben wij tientallen adviespagina's, reviews en blogartikelen waarmee jij precies kan achterhalen waar je naar op zoek bent. Zoek je een product van een specifiek merk, op onze merkenpagina zie je een overzicht van alle merken die bij ons verkrijgbaar zijn.

Bekijk al onze blogs, adviespagina's, merken en persberichten | Expert helpt je verder
Bekijk al onze blogs, adviespagina's, merken en persberichten | Expert helpt je verder

Bezoek je een van onze 140 winkels, dan krijg je altijd passend advies van onze Experts. Maar niet alleen in de winkel, ook online willen jij jouw zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom hebben wij tientallen adviespagina's, reviews en blogartikelen waarmee jij precies kan achterhalen waar je naar op zoek bent. Zoek je een product van een specifiek merk, op onze merkenpagina zie je een overzicht van alle merken die bij ons verkrijgbaar zijn.

Expert adviseert | Expert helpt je verder

Expert adviseert

Als je een nieuwe laptop, televisie, wasmachine of smartphone wil kopen lijken de mogelijkheden vaak oneindig. Maar wat heb jij nu eigenlijk nodig? Om jou te helpen het juiste product te kiezen hebben wij tientallen duidelijke adviespagina's, waarin we uitgebreid ingaan op de mogelijkheden en technieken die de verschillende producten hebben. Ook vertellen we zo helder mogelijk welke producten geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. Zo kan jij snel en eenvoudig het product kiezen dat het beste bij jouw wensen en eisen past.

Blogs & reviews | Expert helpt je verder

Blogs en reviews van Expert

Als we de specificaties en beloftes van de fabrikanten mogen geloven is elk product helemaal geweldig. Daarom nemen wij soms de proef op de som en nemen we af en toe een tijdje een product mee naar huis om deze uitvoerig aan de tand te voelen. Onze ervaringen hiermee delen wij graag met jullie, zodat je er zeker van bent dat je weet wat je in huis haalt. Ook schrijven we regelmatig blog-artikelen, bijvoorbeeld om uit te leggen wat er nieuw is aan een bepaalde productserie, wat de beste gadgets zijn voor bepaalde momenten of tips om je aankoop langer mee te laten gaan.

Alle merken bij Expert | Expert helpt je verder

Alle merken bij Expert

Soms is het wenselijk om verschillende producten van een bepaald merk te hebben. Wil je bijvoorbeeld een hifi-set kopen en ben je erg gecharmeerd van het geluid van NAD, Denon of Marantz, dan weet je al vrij specifiek waar je naar op zoek bent. Wil je snel alle producten van een bepaald merk zien of wil je meer informatie over een merk (bijvoorbeeld de ontstaansgeschiedenis of de verschillende type producten die ze aanbieden) dan kan je via onze merkenpagina eenvoudig jouw favoriete merk opzoeken.

Expert staat altijd voor je klaar

Of je nu online bestelt of een van onze 140 winkels verspreid over Nederland bezoekt, Expert staat altijd voor je klaar!

Expert staat altijd voor je klaar

Of je nu online bestelt of een van onze 140 winkels verspreid over Nederland bezoekt, Expert staat altijd voor je klaar!