Winkelwagen

0 producten

  • Mijn Account
  • Winkelwagen

Expert.nl: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij!

Beoordelingen Expert Haarlem Cronje

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haarlem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haarlem Cronje. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling Gemiddeld 0,0
Laatste beoordeling
Door: Klant Schipper
10
Wij zijn al jaren vaste klant en altijd zeer tevreden. De verkopers hebben verstand van hetgeen ze verkopen en zijn altijd eerlijk in hun advies. Super tevreden. Wij hebben Expert, Cronjestraat al vele malen aan vrienden en bekende aanbevolen.
Ga terug naar winkelpagina
Beoordelingen (34)
Klant Schipper uit haarlem Beoordeling: 10 21-04-2017
Wij zijn al jaren vaste klant en altijd zeer tevreden. De verkopers hebben verstand van hetgeen ze verkopen en zijn altijd eerlijk in hun advies. Super tevreden. Wij hebben Expert, Cronjestraat al vele malen aan vrienden en bekende aanbevolen.
Klant uit haarlem Beoordeling: 9.5 19-04-2017
De website niet bekeken maar zal net zo zijn als de behandeling in de winkel erg goed.
Klant Remeeus uit zieuwent Beoordeling: 9.4 24-03-2017
Ze zijn vriendelijk, denken mee en komen met oplossingen.
Klant Metz uit haarlem Beoordeling: 9.5 22-03-2017
Deze winkel heeft een eigen vervoerbedrijf en belt van tevoren wanneer bestelling wordt afgeleverd, zodat er altijd iemand thuis is
Klant Hachmang uit haarlem Beoordeling: 7.3 08-03-2017
Veel geruis geen goede gebruiksaanwijzing. Slecht te bedienen.
Klant uit hoofddorp Beoordeling: 9.4 02-03-2017
Super snel en goede service
Klant Pluut uit haarlem Beoordeling: 8.3 23-02-2017
Snelle bezorging!
Klant uit haarlem Beoordeling: 9.4 15-02-2017
Uitstekende service, vriendelijk personeel. Beste prijs.
Klant Cornet uit haarlem Beoordeling: 9.8 15-02-2017
prima te woord gestaan
Klant Ruijter uit amstelhoek Beoordeling: 3.1 08-02-2017
Smart TV is prima. Helaas stelt het installatie pakket weinig voor. TV op voet zetten en aansluiten op Ziggo koste ons bijna 50 euro. Een duidelijke uitleg van de TV wisten de bezorgers niet te geven. Terwijl ik dit van te voren duidelijk gevraagd had.
Klant Installatie Bedr La Fleur uit haarlem Beoordeling: 9.3 01-02-2017
Goede en snelle service. Vriendelijke mensen werken daar.
Klant uit haarlem Beoordeling: 8.1 31-01-2017
snel en goed geleverd
Klant Zuijdam uit haarlem Beoordeling: 9.3 26-01-2017
Een paar dagen later hebben medewerkers van Expert Generaal Cronje straat in Haarlem de droger en wasmachine op mijn verzoek beter op zijn plek gezet , Dank jullie wel .
Klant uit heemstede Beoordeling: 7.8 19-01-2017
Nee
Klant Faber-van Roest uit haarlem Beoordeling: 9.7 12-01-2017
Werkelijk al onze huishoudelijke apparaten komen bij Expert vandaan. Van koffiezetter, tot strijkbout, tot vriezer, koelkast, wasmachine, droger, tv, wekkerradio....ga zo maar door. Altijd vakkundig en eerlijk advies, wij zijn blij dat Expert er is voor vervangen van waarschijnlijk binnenkort de vriezer (na 25 jaar trouwe dienst)!
Klant Jansen uit Beoordeling: 7.9 05-01-2017
Prima winkel, goede service en goede kennis bij personeel.
Klant Vegt uit haarlem Beoordeling: 10 23-12-2016
Jeroen is al jarenlang een zeer betrouwbare en kundige verkoper gebleken. Uitstekende adviezen en uitmuntende service. Je betaald misschien iets meer, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Expert Cronjé is een absolute aanrader!
Klant Jansen uit velserbroek Beoordeling: 9.6 22-12-2016
Goed en deskundig geholpen
Klant uit bloemendaal Beoordeling: 8.8 22-11-2016
Prima service en zeer klantvriendelijk
Klant uit haarlem Beoordeling: 5.1 01-11-2016
Ik heb online bij expert besteld. Moest uiteindelijk zelf de bestelling ophalen in de winkel anders zou het nog 5 dagen duren voordat ik het in huis had. Zou zelf hier niet meer bestellen als ik snel iets in huis wil.
Klant Seggelink uit haarlem Beoordeling: 7.9 20-10-2016
Goede prijsstelling, keurige bezorging en plaatsing door bezorgers.
Klant uit haarlem Beoordeling: 9 20-10-2016
Fijne winkel, wat er niet is wordt zonder probleem besteld. Goede service en vriendelijk personeel.
Klant uit haarlemmerliede Beoordeling: 9.1 13-10-2016
prettige manier van afhandeling. werd al snel door de betreffende winkel gebeld wanneer de bezorging het best uit zou komen.
Klant uit haarlem Beoordeling: 7.7 07-10-2016
weet niets
Klant uit haarlem Beoordeling: 8.2 29-09-2016
Levering werd een dag uitgesteld maar was verder prima. Niet te groot bezorgvenster (2 uur) zodat je niet de hele dag hoeft te wachten.
Klant Altena uit haarlem Beoordeling: 8.7 08-09-2016
Fijn geholpen! De bezorges waren erg vriendelijk en behulpzaam!!!
Klant uit bloemendaal Beoordeling: 7.3 17-08-2016
via email besteld en snel thuisbezorgd
Klant Winter uit aerdenhout Beoordeling: 9.7 12-08-2016
Supergoed geholpen, snelle service en bezorging!
Klant uit heemstede Beoordeling: 8.2 20-07-2016
goede ervaringen, snelle levering, alles ok
Klant uit haarlem Beoordeling: 8.7 20-07-2016
Respectvolle behandeling, en snelle aflevering.
 
Meer winkel reviews