Navigatie

HebBus: Vind de bus en win

12 provincies, 352 gemeenten en 1 EK-Expertbus. Vijf weken lang rijden wij met onze EK-Expertbus door heel het land om hem op vrijdag ergens te parkeren. Weet jij waar? Kom er dan zo snel mogelijk naartoe en misschien win jij het prijzenpakket.

Vanaf 21 mei zit Barry Paf iedere vrijdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur verstopt in de HEBBUS ergens in Nederland. Door middel van verschillende hints kan jij erachter komen waar de bus staat. Weet jij op welke locatie de bus staat? Zorg dat je er als eerste bent en roep heel hard het codewoord: HEBBUS! Ben je inderdaad de eerste, dan win jij een compleet thuisstadion!

Vind de Expert HebBus en maak kans op mooie prijzen!

Wat kun je winnen?

Ben jij de eerste bij de bus? Dan krijg jij de inhoud. En wij gaan elke week goed bepakt op pad, met prachtige prijzen om in volle glorie van het EK 2021 te genieten. Denk bijvoorbeeld aan een 65 inch-tv, een Airfryer of een Sonos-pakket. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen die je kan winnen. Dus bereid je voor, ga op zoek en misschien zien we jou bij onze bus, ergens in Nederland.

Ben je op vrijdag 18 juni als eerste bij de bus? Dan win je een Thuis Stadion-pakket met een Sony 55 inch tv, een Sonos Beam + twee Sonos One SL-speakers en een Philips Airfryer XXL.

Algemene voorwaarden 100% NL