Navigatie

Installatie aan huis - ook nu!

Expert gaat door

Onze winkels zijn gesloten, maar op afstand staan we voor je klaar! We helpen je graag met al je vragen, en bezorgen en installeren producten. Uiteraard volgen wij hier de richtlijnen vanuit het RIVM, omtrent veilig en verantwoord bezorgen en installeren.

Let op: de situatie omtrent installeren kan verschillen per winkel. Bekijk de winkelpagina van uw lokale Expert en kijk welke maatregelen de lokale Expert heeft getroffen.

de kracht van expert

Expert komt aan huis, voor installatie!

Als je een nieuw product koopt, dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Bij Expert snappen we dat als geen ander, daarom doen wij onze uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren en te installeren!

De Expertwinkel in de buurt neemt eerst contact met je op om een afspraak in te plannen. We komen graag aan huis en volgen hierin de richtlijnen vanuit het RIVM. We houden 1,5 meter afstand en dragen een mondkapje. We nemen altijd persoonlijk contact met je op, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wij hebben zelf installateurs en onze eigen bussen, waardoor we jouw nieuwe aanwinst zelf kunnen afleveren én installeren. Ook nu staan we dus voor je klaar, met persoonlijk advies en de beste service!

Neem contact op met een Expertwinkel in de buurt

Jouw bestelling binnen 24 uur bezorgd

Gratis bezorging vanaf € 50,-

Je kunt direct op expert.nl bestellen bij jouw Expertwinkel. Bij Expert worden alle bestellingen met een waarde van € 50,- of meer gratis bij jou thuisbezorgd. Kost je bestelling minder dan € 50,-, dan betaal je een verzendtarief van € 6,95.

Grote bestellingen kunnen af en toe wat problemen opleveren. Niet iedereen heeft een auto die groot genoeg is om een flinke koelkast te vervoeren en je gloednieuwe vaatwasser bij de buren laten afleveren is ook niet altijd een goede oplossing. Expert levert alle grote bestellingen gratis op afspraak; wij komen langs wanneer jij dat wil, uiteraard met de richtlijnen vanuit het RIVM in acht nemend.

Bekijk alle bezorgopties

gratis-verzending-vanaf-25-euro-bij-expert

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkels: gesloten

Alle Expert-winkels zijn gesloten, maar we staan gewoon voor je klaar! Online kun je uiteraard wel gewoon aankopen doen.

Online bestellen: ja

Als je bestelt op expert.nl, dan bestel je direct bij de Expert-winkel in de buurt. Ook nu staan we dus gewoon voor je klaar!

Bezorging

De Expert-winkel bezorgt producten bij je thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie aan huis

De Expert-winkel installeert producten bij jou thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Persoonlijk advies

Ook nu zijn we gewoon bereikbaar voor persoonlijk advies, vragen over installatie en staan we voor je klaar.

Goede service

Je kunt er op rekenen dat wij ons uiterste best doen om de service te blijven leveren die je van ons gewend bent.