Navigatie

LG InstaView koelkasten

LG LG koelkasten LG InstaView koelkasten

LG Instaview Door-in-Door koelkast

LG Instaview Door-in-Door™ Amerikaanse koelkast
Knock Knock – Keep it cool
- Zonder de deur te openen zien wat er in staat
- Etenswaar blijft langer vers
- Nooit meer ontdooien dankzij Total No Frost
- Extra koel- én vriesruimte
- Tot 41% minder verlies van koude lucht
- Een echte blikvanger

LG InstaView koelkasten

De evolutie: InstaView Door-in-Door™
LG heeft voor haar Amerikaanse koelkasten een nieuwe technologie ontwikkeld: InstaView Door-in-Door™. Met de komst van deze technologie hoef je de koelkastdeur niet meer te openen om te zien wat er in ligt. Het enige wat je hoeft te doen is twee keer op het raam van de koelkast kloppen en het spiegelglas wordt transparant. Zo zie je direct de binnenkant en voorkom je tot 41% verlies van koude lucht, aangezien de deur gesloten blijft.

LG Instaview knock knock koelkast

De Door-in-Door® functionaliteit houdt in dat de koelkast is voorzien van een kleine deur aan de voorzijde, welke extra opbergruimte biedt voor veelgebruikte producten. Zo bespaar je ook direct energie, aangezien er minder koude lucht verloren gaat bij het openen van slechts alleen de kleine deur. En wanneer je een echte wijnliefhebber bent kun je gebruik maken van het slim ontworpen wijnrek, dat onder optimale temperaturen plaats biedt voor wel vier flessen.

LG spacePlus
SpacePlus™-ijssysteem
Een dunne ijsmachine in de deur van de koelkast bied je meer opslagruimte in de vriezer.

LG FRESHBalancer
FRESHBalancer™
Stel de juiste luchtvochtigheid in met een eenvoudige schakelaar: houdt groente en fruit in optimale conditie.

LG Moist Balance Crisper
Moist Balance Crisper™
Een innovatieve deksel met rasterpatroon: zorgt voor een optimaal vochtniveau.

Opberglade
Handige opberglade
De perfecte plek met de juiste temperatuur voor kleinere producten, zoals delicatessen en kaas.

Energiebesparing dankzij de Inverter Linear Compressor
Je vraagt je nu vast af wat het verbruik van deze ruime LG koelkast is, aangezien grote apparaten vaak ook grootgebruikers zijn van energie en stroom. Iets waar LG over na heeft gedacht, want de Inverter Linear Compressor zorgt voor een energiebesparing tot wel 32%*. Daarnaast zorgt het voor een ongekende duurzaamheid (je krijgt namelijk 10 jaar garantie vanuit LG op de Inverter Compressor) en een optimale temperatuurregeling. Nog een element dat ervoor gaat zorgen dat je voedsel langer vers blijft en waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over de energierekening.

*In vergelijking met een koelkast met conventionele compressor van LG. Op basis van VDE-test die energieverbruik vergelijkt tussen LGE-model GBB530NSCXE en GBB530NSQWB.
De test is gebaseerd op de norm ISO 15502.

Smart ThinQ™
De LG InstaView Door-in-Door™ koelkasten zijn voorzien van de nieuwste technieken. Hiermee zijn ze direct een stuk intelligenter dan de gemiddelde koelkast. Zo kun je bijvoorbeeld dankzij de LG Smart ThinQ™ applicatie de koelkast met behulp van je smartphone beheren en tevens diagnosticeren, zelfs wanneer je niet thuis bent. Waar moet je dan aan denken? Regel bijvoorbeeld vanaf je werk de temperatuur van de koelkast en de vriezer. Of selecteer de snelvriesfunctie als je bijna door de ijsvoorraad heen bent. Deze slimme koelkast bespaart naast energie dus ook nog eens tijd, zodat je meer tijd over houdt voor leuke dingen.

Expert installatieservice voor koelkasten
En, hebben we je enthousiast kunnen maken voor de LG InstaView Door-in-Door™ koelkast? Zo ja, dan kun je bij je aankoop ook kiezen voor de Expert installatieservice, zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Onze bezorger brengt je nieuwe koelkast namelijk netjes bij je thuis, wanneer het je uitkomt. Uiteraard wordt de installatie dan ook direct vakkundig uitgevoerd, wanneer nodig met een korte demonstratie van de mogelijkheden. Lees snel meer over de voordelen van de Expert service voor plaatsing en installatie.