Navigatie

Muziek streamen via AirPlay

oled-of-qled-kopen-bij-expert

Muziek streamen kan elke smartphone gewoon via bluetooth. Heb je een iPhone of iPad, dan kun je met steeds meer speakers en ontvangers ook streamen via AirPlay.

Wat is Airplay?

Airplay is een techniek die alleen werkt op Apple apparaten. Via dit netwerkprotocol kun je via een paar klikken video of muziek streamen naar ondersteunde apparaten

Stream eenvoudig al je favoriete muziek

Streamen van muziek kan eenvoudig en snel via AirPlay. Dit netwerkprotocol werkt alleen met Ios-apparaten. Met een paar simpele klikken stream je muziek van Spotify of Apple Music direct naar de speaker of ontvanger. Kijk je een video op YouTube via een iPad of iPhone, kun je het geluid van de video ook streamen via Airplay 2 naar een of meerdere speakers

Is de speaker uitgerust met AirPlay 2?

Dan kun je via meerdere AirPlay 2 ontvangers muziek streamen in een multiroom opstelling. Als je een ontvanger in de keuken, de woonkamer en de badkamer hebt, kun je via Airplay 2 naar alle apparaten streamen. Versie 2 van Airplay werkt op Iphone 5s en nieuwer. Met Airplay 2 kun je met meerdere gebruikers een playlist samenstellen, zodat iedereen zijn of haar favoriete muziek kan afspelen.

airplay-speaker-te-koop-bij-expert
wifi-speaker-te-koop-bij-expert

Sonos speakers: Stream muziek en videogeluid via Airplay 2

Bekijk een video op een Apple-apparaat en luister naar perfect gesynchroniseerd geluid op Sonos. Ervaar Netflix op je iPad en geniet van perfect geluid. Duik in een YouTube-video op je iPhone en luister voluit met Sonos One. Stream muziek draadloos naar een of meerdere Sonos One speakers.

'Hé Siri, speel Beats 1 radio overal af'

Apple Music-abonnees kunnen Siri gebruiken via een iPhone of iPad om Apple Music af te spelen en te bedienen op Sonos-speakers met AirPlay-compatibiliteit. Vraag het Siri.

Groepeer de Sonos speakers met elkaar, voor multiroom opstelling

Sonos produceert meerdere geluidssystemen die ondersteuning bieden aan Airplay 2. Op deze manier kun je gemakkelijk meerdere speakers groeperen en in het hele huis muziek afspelen. Sonos heeft meerdere systemen die werken met Airplay 2, waaronder:

Sonos One Sonos PLAY:5 Sonos PLAYBASE Sonos BEAM

Expert-adviseert-u-graag-over-televisies

Vragen of liever persoonlijk advies over streamen via AirPlay of AirPlay 2?

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Zelf het verschil ervaren tussen ons ruime assortiment speakers? Om zelf het verschil te kunnen ervaren, kun je onze modellen komen bekijken in een van onze winkels. De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Klik hier om te ontdekken wat de dichtstbijzijnde Expert winkel is. Of klik hier om direct contact op te nemen!

Bekijk alle Expert winkels