Navigatie

7 manieren om Google Assistant in huis te halen

Geplaatst op: 04-01-2019
Google Home | Te koop bij Expert

Sinds afgelopen zomer verstaat Google Assistant Nederlands en sindsdien wordt deze digitale assistent door Nederlanders massaal omarmd. Sterker nog, in niet een land stelde de inwoners in de eerste vijf maanden na de introductie van Google Assistant in de desbetreffende taal zoveel vragen als in Nederland. Door even snel een vraag te stellen heb je vaak sneller antwoord dan als je de vraag op wil zoeken en door met stemcommando’s de slimme apparaten in je huis te bedienen kan je bijvoorbeeld ook de lichten uitzetten als je je handen vol hebt.

Deze zomer werd de Nederlandse Google Assistant geïntroduceerd in de Nederlandse smartphones, maar Google Assistant komt pas echt tot zijn recht met smart-apparaten, zoals speakers en tv’s. Hiermee kan je je hele huis bedienen, je favoriete muziek, films of series aanzetten of prangende vragen stellen zonder dat je naar je telefoon hoeft te grijpen. Maar wat is nou een goede manier om Google Assistant in huis te halen? Wij zetten zeven smart-apparaten met Google Assistant, geheel willekeurig, op een rijtje, zodat jij ook optimaal kan genieten van het gemak van het digitale hulpje.

Lees ook: de 25 grappigste vragen aan Google Home

1. Google Home

Uiteraard is de Google Home zelf een prima slimme speaker om Google Assistant in je huis te halen. De Google home is een subtiele speaker met een compact formaat die daardoor onopvallend in elke kamer past. Vind je de Google Home toch wat groot? In dat geval heeft Google ook een kleinere versie van de Google Home op de markt gebracht, de Google Nest Mini. Deze speaker is zo klein als een ijshockeypuck, maar produceert een verrassend goed geluid.



Google Home Mini | Te koop bij Expert

2. Harman Kardon Citation

De Harman Kardon Citation-speakers zijn misschien wel de elegantste smart-speakers met Google Assistant van het moment. Harman Kardon is voor deze speakers de samenwerking aangegaan met Kvadrat, een Deense textielfabrikant, om de Harman Kardon Citation-speakers te bekleden met een schitterende akoestische wol-blend die de speakers een strak en industriële uitstraling geven. Harman Kardon Citation is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van de subtiele Citation One en Citation BAR, tot de indrukwekkende Citation Towers.



Harman Kardon Citation | Te koop bij Expert

3. JBL Link

De JBL Link heeft voor iedere wens een passende smart-speaker met Google Assistant. Van compacte en waterbestendige luidsprekers met een accu die je in elke kamer kan neerzetten en zelfs kan meenemen naar bijvoorbeeld het park of het strand, tot grote luidsprekers die elke grote ruimte met het bekende JBL-geluid kunnen vullen. De JBL Link 10 en JBL Link 20 zijn uitgerust met een accu die tot met een acculading tot 20 uur werkt (in het geval van de Link 20) en eenvoudig te verbinden zijn met wifi en bluetooth. De JBL Link 300 en JBL Link 500 werken alleen als ze verbonden zijn aan netstroom, maar leveren een indrukwekkend geluid met mooie bastonen en passen daarom in elke grotere kamer van je huis.

Lees ook onze review van de JBL Link 20



JBL Link 20 | Te koop bij Expert

4. LG WK7

De LG WK7 is een compacte speaker met een verbluffend geluid. LG is voor het ontwikkelen van de WK7 de samenwerking aangegaan met MERIDIAN, een audiomerk dat al meer dan 40 jaar aan de top van de audiomarkt opereert. Hierdoor produceert de LG WK7 een indrukwekkend High-Res audio-geluid, en klinkt deze speaker ook indrukwekkend op hogere volumes.

De LG WK7 is wat groter dan bijvoorbeeld de JBL Link 10 of de Google Home, maar is uitgevoerd met een stijlvol design met Black Titan-afwerking. Daardoor past de LG WK7 perfect in elk interieur.



LG WK7 | Te koop bij Expert

5. Bose Revolve

De Bose Revolve is een compacte bluetooth speaker met 360°-geluid. Plaats deze speaker in het midden van een groep en iedereen kan genieten van jouw muziek met dezelfde geluidskwaliteit. Je kan de speaker ook bij een muur zetten zodat het geluid na weerkaatsing de hele ruimte vult met verrassend indrukwekkend geluid. De Bose Revolve is uitgerust met interne schokdempers zodat je de speaker met een gerust hart een keer kan laten vallen, en is waterbestendig zodat je hem ook mee kan nemen naar het strand, zwembad of het park als er kans is op een klein buitje.

En voor iedereen die iets meer vermogen nodig heeft en langer van zijn muziek wil blijven genieten heeft Bose ook de Revolve Plus op de markt. Deze is tevens uitgerust met een handig handvat, zodat je nog makkelijker overal mee naartoe neemt.



Bose Revolve | Te koop bij Expert

6. Philips 43PUS7303

Niet alleen speakers zijn uitgerust met Google Assistant, er zijn ook slimme tv’s op de markt waarmee je al je smart-apparaten kan bedienen. De Philips 43PUS7303 is een fraaie 43” 4K Ultra HD-tv met Android TV. Hierdoor is het mogelijk om talloze apps te installeren die het leven makkelijker en leuker kunnen maken. Deze tv is tevens uitgerust met Philips Amilight, waardoor het licht van het scherm wordt geprojecteerd op de muur achter je tv. Hierdoor kan je helemaal opgaan in je favoriete film, serie of game en ervaar je je favoriete entertainment als nooit tevoren.



Sony PUS7303 | Te koop bij Expert

7. Philips 43PUS7303

De Sony KD-55AF8 is een fraaie 55” OLED-tv met Android TV. Hierdoor is het mogelijk om talloze apps te installeren die het leven makkelijker en leuker kunnen maken. Deze tv is tevens uitgerust met Sony’s Acoustic Surface Technology, waardoor geluid door het hele scherm wordt afgespeeld zodat dialogen levensecht worden. Hierdoor kan je helemaal opgaan in je favoriete film, serie of game en ervaar je je favoriete entertainment als nooit tevoren.

Sony KD-55AF8 | Te koop bij Expert

Ben je overtuigd van Google Assistant? Bestel dan direct via onze webshop of bezoek een van onze 140 winkels.

Terug naar overzicht
Deel dit bericht via social media
Schrijf een reactie