Navigatie

De beste gadgets voor dit festivalseizoen

Geplaatst op: 24-05-2019

De beste gadgets voor dit festivalseizoen | Expert helpt je verder

Het is zo ver: het festivalseizoen is begonnen. Ben je een festivalliefhebber, dan kan je dit jaar je hart ophalen. Dit jaar worden er namelijk meer dan 1.100 festivals georganiseerd. In de maand juni zijn er gemiddeld zelfs bijna vijf per dag! Zo’n festivalseizoen gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten, daarom hebben wij een aantal fijne en een aantal essentiële gadgets voor je geselecteerd, zodat je optimaal kan genieten.

Het belangrijkste van een festival is dat je zoveel mogelijk geniet. Genieten van de muziek, de gezelligheid, een drankje, noem maar op. Wij willen je graag helpen om ervoor te zorgen dat jouw festivalervaring onvergetelijk wordt. Daarom hebben wij een aantal handige gadgets geselecteerd.

1. Een bluetoothspeaker

Een festival draait natuurlijk vooral om de muziek. Is de slotact van de avond geweest, dan kan je met een bluetoothspeaker nog doorfeesten tot in de kleine uurtjes. Heb je veel vrienden gemaakt op de camping en is jouw speaker niet krachtig genoeg om iedereen te laten genieten van jouw muziek? Sommige bluetoothspeakers bieden de mogelijkheid om draadloos te verbinden met andere bluetoothspeakers, zodat je feest makkelijk kan groeien. Wil je je feest écht spectaculair maken, kies dan voor een bluetoothspeaker met ingebouwde lichtshow.

Maar niet alleen 's avonds is een bluetoothspeaker een welkome gadget, ook 's ochtends. Zit je lekker in het ochtendzonnetje met je (nieuwe) vrienden te ontbijten, dan wil je daar natuurlijk ook een lekker muziekje bij. Met een bluetoothspeaker laadt je jezelf lekker op na de avond ervoor en kom je alvast helemaal in de stemming voordat de poorten naar het festivalterrein openen.

Bekijk alle bluetoothspeakers
De beste gadgets voor dit festivalseizoen | Expert helpt je verder

2. Een powerbank

Instagram, Snapchat, WhatsApp, Spotify, de camera… Je smartphone heeft het flink te verduren tijdens een festival. De kans is dan ook groot dat de accu van je telefoon het niet de hele dag volhoudt. Met een powerbank heb je altijd wat extra energie achter de hand. Hiermee laadt je je smartphone makkelijk en snel weer helemaal op, zonder dat je op zoek hoeft naar een stopcontact. Zo kan je ongestoord blijven tweeten, posten en foto's en video's maken, zonder dat je je telefoon hoeft in te leveren bij een oplaadpunt.

Bekijk alle powerbanks

3. Bose Sleepbuds

Op een festival gaat het feest tot diep in de nacht door. Als alle acts zijn geweest gaat het feest meestal door op de camping. Heb jij zo af en toe wel een nachtje slaap nodig, neem dan Bose Sleepbuds mee. Bose Sleepbuds zijn comfortabele true wireless oordopjes die storende geluiden onderdrukken en rustgevende geluiden afspelen. De Bose Sleepbuds zijn ontwikkeld door geluids- en slaapwetenschappers, om te garanderen dat je het beste uit je nacht kan halen. Deze comfortabele oordopjes kan je zonder probleem de hele nacht dragen en zijn gekoppeld aan je smartphone om rustgevende geluiden af te spelen, zoals tsjirpende krekels of het geruis van bladeren. Hiermee kan jij ongestoord de hele nacht doorslapen en kan je de volgende dag weer dansen tot de zon opkomt.

Bose Sleepbuds

4. Noise-cancelling headphones

Wil je nog even helemaal bijkomen met je eigen muziek? Met een goede noise-cancelling-koptelefoon sluit je jezelf even helemaal af van de festivalgekte en kan je helemaal tot rust komen. Heb je even behoefte aan stilte? De beste noise-cancelling-headphones zijn zo goed in het onderdrukken van ruis, dat je ze ook kan gebruiken zonder muziek. Hiermee geniet je van een heerlijke stilte, ook als de camping langzaam maar weinig subtiel ontwaakt.

Bekijk alle noise-cancelling headphones

5. e-Reader

Ben jij ’s ochtends altijd eerder wakker dan je vrienden? Of heb je soms even wat tijd voor jezelf nodig? Met een e-Reader heb je altijd je favoriete boeken mee. Wil je een e-Reader om mee te nemen naar een festival, kies dan voor een stof- en waterbestendig exemplaar, zo weet je zeker dat je kan blijven lezen, ook als het hard heeft geregend.

Bekijk alle e-Readers

6. Activity Tracker of sporthorloge

Heb je al je beste dans-moves al weer gerepeteerd en ben je klaar om het hele festival met de voetjes van de vloer te gaan? Veel plezier. Vind je het leuk om een beetje bij te houden hoeveel je beweegt? Met een activity tracker zie je precies hoeveel calorieën je verbrand op de dansvloer. Zo zie je direct of je je nog een hamburger kan veroorloven.

Bekijk alle activity trackers en sporthorloges
De beste gadgets voor dit festivalseizoen | Expert helpt je verder

De beste gadgets voor dit festivalseizoen | Expert helpt je verder

Terug naar overzicht
Deel dit bericht via social media
Schrijf een reactie