Navigatie

Harman Kardon Citation – Beauty & brains

Geplaatst op: 23-11-2018

Ben je op zoek naar een innovatieve ‘slimme’ speaker zonder in te leveren op geluidskwaliteit en design? Harman Kardon heeft onlangs de Citation-serie uitgebracht, een serie hoogwaardige speakers met elegant design die via Google Assistent te bedienen zijn. Zo kan je altijd een muziekje aanzetten, ook als je je handen vol hebt.

Harman Kardon zet met de Citation-serie een nieuwe standaard neer voor hoge-kwaliteitsspeakers met smart-functionaliteit. Harman Kardon is al meer dan 65 jaar een belangrijke speler in het gebied van luxueuze audioproducten en heeft met de Citation-speakers de nieuwste technieken gecombineerd met hun jarenlange ervaring. Dit resulteert in, in de woorden van Harman Kardon, “’s werelds eerste echt premium product in zijn soort”.

Harman Kardon Citation

Bedien je huis

Een belangrijk speerpunt van de Harman Kardon Citation is de toevoeging van Google Assistent. Hiermee kan je via simpele spraakcommando’s jouw favoriete muziek afspelen. Zeg simpelweg: “Hey Google, speel Miles Davis via Spotify”, en voor je er erg in hebt klinken de eerste tonen van Freddie Freeloader al door je huis.

Maar, met de Harman Kardon Citation kan je een stuk meer dan alleen handsfree liedjes selecteren.

 Met de Google Assistent kan je snel het laatste nieuws horen, de meest up-to-date fileberichten luisteren en je hele Smart Home bedienen. De verwarming wat hoger zetten zonder je luie stoel te verlaten of de lampen aan- of uitzetten zonder op te staan, je huis bedienen is nu makkelijker dan ooit.

Het Harman Kardon Citation design

Maar ook als je niet tegen je speaker wil spreken kan je de Citation-speakers nog gewoon bedienen. De speakers zijn (afhankelijk van het model) uitgerust met een mooie minimalistische knoppen of een strak en subtiel LCD-touchscreen.

Design staat bij Harman Kardon hoog in het vaandel en ook bij het ontwerpen van de Citation-serie is hier veel aandacht naartoe gegaan. Harman Kardon is voor de Citation-speakers een samenwerking aangegaan met het Scandinavische textielbedrijf Kvadrat. Dit bedrijf is wereldwijd toonaangevend op het gebied van hoogwaardige textielverwerking. Hierdoor zijn de speakers gekleed in een vuilafstotende en vlamvertragende wolmix en hebben de speakers een elegant industrieel design.

Harman Kardon Citation

Streaming

De Harman Kardon Citation-speakers met Google Assistent bieden ondersteuning voor meer dan 300 streamingdiensten, waaronder Spotify. Heb je je favoriete muziek op je tablet, smartphone of laptop staan, dan kan je eenvoudig de muziek naar de speakers streamen via bluetooth.

Overal muziek

Ben je bezig in je hele huis en wil je geen moment van je favoriete muziek missen? De Citation-speakers kan je eenvoudig draadloos aan elkaar koppelen, zodat alle speakers in je huis synchroom de muziek afspelen. Wil je in de ene kamer iets anders horen dan in een andere, dan kan dat uiteraard ook.

Wil je een ultieme surround ervaring? Combineer dan de Harman Kardon Citation bar met de Citation Sub en Citation Surround speaker. Door deze aan elkaar te koppelen heb je de perfecte bioscoopervaring bij je thuis. Door de speciale Harman Kardon Surround speakers ben je verzekerd van een echte bioscoopervaring bij je thuis.

Harman Kardon Citation

Ben je overtuigd of wil je meer weten over Harman Kardon Citation? Bekijk de seriepagina of bezoek een van onze 140 winkels voor een demonstratie.

Ben je benieuwd naar onze ervaringen met Harman Kardon Citation? Lees hier onze review van de Harman kardon Citation ONE.

Terug naar overzicht
Deel dit bericht via social media
Schrijf een reactie