Navigatie

LG OLED55C9 – Tv wordt steeds beter

Geplaatst op: 18-04-2019
LG OLED55C9 | Te koop bij Expert

Vorig jaar introduceerde LG de OLED55C8, een 55 inch OLED-tv die door zowel consumenten als critici als uitstekend werd ontvangen. Zo is deze televisie door de Consumentenbond beoordeeld als ‘Beste van de test’ en is de LG OLED55C8 misschien wel de bestverkopende OLED-tv aller tijden. Nu heeft LG een vernieuwde versie op de markt gebracht, waarmee ze hun erepositie willen blijven behouden. En dat zou zomaar eens kunnen lukken.

If it ain’t broke, don’t fix it, moeten ze bij LG hebben gedacht. De nieuwe OLED55C9 is namelijk uitgerust met hetzelfde beeldpaneel als haar voorganger, hoewel de tv wel is uitgerust met een nieuwe filter die de uiteindelijke beeldkwaliteit nog wat verbetert.

Steeds beter beeld

Wat de LG OLED55C9 erg interessant maakt, is het feit dat de tv steeds mooiere beelden produceert. Deze nieuwe LG-tv is uitgerust met de nieuwste variant van de Alpha 9-processor. Deze nieuwe processor zorgt altijd voor de optimale beeld- en geluidskwaliteit en voert automatisch kleine aanpassingen door aan de content die getoond moet worden.

If it aint broke, don't fix it

Ook gebruikt de LG OLED55C9 lichtsensoren om het omgevingslicht op te vangen en past op basis hiervan automatisch de helderheid aan. Hierdoor ben je er altijd zeker van dat je op elk moment van de dat ultiem kan genieten van jouw favoriete film, serie of game, ongeacht de bron.

Prachtig en precies geluid

Om helemaal te kunnen genieten van je favoriete film, serie, game of tv-programma, is niet alleen het beeld belangrijk, ook geluid speelt een essentiële rol. De LG OLED55C9 is uitgerust met indrukwekkende speakers die Dolby Atmos ondersteunen. Dit is een geluidstechniek die het geluid op vernuftige wijze 360° jouw kamer instuurt, waardoor jij het geluid hoort waar het in jouw favoriete film gebeurt. Loopt de hoofdpersoon van jouw favoriete film bijvoorbeeld midden in de nacht door een donker bos en wordt hij gevolgd, dan kan je achter je de takjes horen knappen waar de achtervolger op staat.

Om hier optimaal van te kunnen genieten kan je met de afstandsbediening het geluid in jouw kamer optimaliseren. In de afstandsbediening zitten microfoontjes die het geluid opvangen waarna de tv kleine aanpassingen kan doorvoeren om het geluid optimaal bij jou te krijgen.

LG OLED | Te koop bij Expert

Moderne tv

De LG OLED55C9 is een op en top moderne tv. Zo is deze nieuwe televisie uitgerust met Google Assistant. Door je afstandsbediening als microfoon te gebruiken kan je vragen stellen over het weer of het laatste nieuws, of kan je je tv uitzetten of andere smart-apparaten bedienen. Ook draait de LG OLED55C9 op de nieuwste versie van webOS (versie 4.5), waarmee je handig toegang hebt tot apps als Netflix en iTunes, en ondersteunt deze nieuwe LG-tv Apple Airplay 2. Zo kan je heel eenvoudig de favoriete video’s op je iPhone, iPad of MacBook afspelen op je tv.

LG OLED | Te koop bij Expert
Terug naar overzicht
Deel dit bericht via social media
Schrijf een reactie