Navigatie

Nieuw: automatisch doseren bij Miele vaatwasser

Geplaatst op: 29-04-2019

Miele AutoDos

Miele heeft al een tijdje wasmachines die automatisch precies de juiste hoeveelheid wasmiddel doseren. Nieuw van Miele is automatisch doseren bij een vaatwasser.


Vaatwasser met automatisch doseren (AutoDos)

Een Miele vaatwasser met AutoDos gebruikt altijd precies de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel. Plaats een PowerDisk in de vaatwasser en hij heeft genoeg reinigingsmiddel voor ten minste 20 afwasbeurten. De elektronica zorgt voor exact de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel afgestemd op je vuile vaat. Het resultaat: een stralend schone vaat en overdosering is verleden tijd.

De voordelen van automatisch doseren

Miele heeft de automatisch doseren techniek nu overgezet naar haar nieuwste vaatwasser. Ook bij een vaatwasser zijn de voordelen van automatisch doseren duidelijk: je bespaart op reinigingsmiddel, water en energie, de vaat wordt stralend schoon en er blijven geen zeepresten achter die op den duur kunnen gaan stinken.

Miele G 7310 SCi inbouwvaatwasser

Maak kennis met de Miele G 7310 SCi inbouwvaatwasser met AutoDos

De nieuwe Miele G 7310 SCi inbouwvaatwasser is uitgerust met AutoDos automatisch doseren technologie. Plaats een PowerDisk met reinigingsmiddel in de vaatwasser en je kunt minstens 20 afwasbeurten vooruit. Dankzij AutoDos bespaar je reinigingsmiddel, water en energie. Én met stralend schone resultaten.

De Miele G 7310 SCi inbouwvaatwasser met AutoDos is niet meer verkrijgbaar, maar gelukkig hebben we nog genoeg andere uitstekende Miele-wasmachines op voorraad. Kijk rustig verder op expert.nl of bezoek een van onze winkels.

Terug naar overzicht
Deel dit bericht via social media
Schrijf een reactie