Navigatie

Premium LED- & OLED-tv’s van Sony – Een ware beleving

Geplaatst op: 12-04-2019
Premium Sony tv | Te koop bij Expert

Zoek je een nieuwe tv, dan is de kans groot dat een Premium LED-tv van Sony perfect past bij jouw wensen. Met een Premium LED-tv van Sony kijk je altijd naar schitterende beelden met heldere kleuren en een prachtige scherpte. Zo geniet je altijd ultiem van jouw favoriete film, serie, tv-programma of game.

LED-televisies bieden bijvoorbeeld een zeer natuurgetrouwe kleurweergave. Ook hebben LED-tv’s nauwelijks last van reflecties en hebben ze een grote lichtopbrengst. Hierdoor kan je makkelijk tv-kijken gedurende de dag en heb je geen problemen als je tv naast een raam staat. Door de grote lichtopbrengst zijn premium LED-tv’s tevens goed geschikt voor het weergeven van HDR-beelden. Zo toont een LED-tv veel details in zowel de lichtere als donkerdere partijen van het beeld, waardoor niets je meer ontgaat.

Schitterend beeld

Kijk je naar je favoriete film, serie of tv-programma, of speel je je favoriete game op een Sony Premium LED-tv, dan geniet je van prachtige beelden. Sony premium LED-tv’s zijn namelijk uitgerust met de Sony X1 Ultimate processor, die de aangeboden beelden prachtig optimaliseert voor jouw tv. Ook zijn deze Sony-tv’s uitgerust met een Triluminos-display: een techniek die gebruikmaakt van nanodeeltjes die de kleuren verbeteren, verzadigen en ervoor zorgen dat de kleuren intact blijven als je vanuit een hoek naar het scherm kijkt. Zo kan je van elke stoel in je kamer tv-kijken zonder dat bijvoorbeeld de nieuwslezer een blauwe gloed over zich heen krijgt.

Helderheid en contrast worden geoptimaliseerd

Tevens beschikken de Premium LED-tv's van Sony over ‘Extended Dynamic Range Pro’, waardoor helderheid en contrast geoptimaliseerd worden en maken Sony premium LED-tv’s gebruik van 4K-X-Reality Pro Upscaling, waardoor elk beeld in haarscherpe 4K-resolutie wordt getoond. Ook als het in eerste instantie niet in 4K wordt aangeleverd.

Elegant en precies geluid

Sony Premium LED-tv’s, zoals de Sony XG95, produceren niet alleen een indrukwekkend beeld, ook het geluid is zeer indrukwekkend. De Sony XG95 beschikt namelijk over de ‘Acoustic Multi-Audio’-techniek. Hierbij zijn aan de achterkant van het scherm tweeters geplaatst die het geluid sturen. Hierdoor lijkt het alsof het geluid uit het midden van het scherm komt.

Smart met Sony

De Sony XG95 is een Smart TV anno 2019. Deze tv draait op Android Oreo, het besturingsprogramma dat bekend is van de smartphones, waarmee apps als Netflix snel en eenvoudig te gebruiken zijn. Zo kan je altijd snel kijken naar je favoriete films en series. En doordat de Sony XG95 meerdere ingebouwde microfoons heeft, is het ook mogelijk om de tv met spraakopdrachten te bedienen. Erg handig als je de afstandsbediening weer eens niet kan vinden.

Premium Sony tv | Te koop bij Expert

Sony OLED - Ongeëvenaard contrast

Wil je echt maximaal genieten van de mooiste films, series, sportwedstrijden en games, dan is een OLED-tv ongeëvenaard. Doordat elke pixel individueel aan- of uitgezet kan worden, heeft de tv geen achterlicht nodig dat continu brandt. Dit betekent dat een OLED-tv voor zwarte beelden helemaal geen licht uitzendt, waardoor de zwartwaarden erg diep zijn en de contrasten mooi intens worden weergegeven. Het resultaat: prachtige beelden met een schitterende scherpte. Ook zijn OLED-tv’s de dunste in de markt, doordat ze geen zogenaamd ‘backlight’ nodig hebben.

Koop je een Sony OLED-tv, dan geniet je ook van allerlei premium opties. Zo is de Sony AG9 uitgerust met het Acoustic Surface. Dit is een slimme techniek waarbij de luidsprekers in het scherm verwerkt zijn. Zo laat de tv het geluid horen op de plek waar je het in de film ziet gebeuren.

Laat het hoofdpersoon bijvoorbeeld een gouden ring vallen op een marmeren vloer, dan hoor je hem rinkelen op precies die plek waar de ring de vloer raakt. En de echo, die hoor je galmen vanuit de hoek van je scherm. Dit resulteert in een volledig allesomvattende en meeslepende entertainmentervaring waar je als nooit tevoren van geniet.

Premium Sony tv | Te koop bij Expert
Terug naar overzicht
Deel dit bericht via social media
Schrijf een reactie