Navigatie

Superstil wassen met een Whirlpool Zen wasmachine

Geplaatst op: 17-10-2019

Whirlpool FSCR 80428

Whirlpool heeft met de FSCR 80428 één van de stilste wasmachines ter wereld op de markt gebracht. Ideaal voor als je graag laat op de avond de was wilt doen. Doordat hij zo stil is, kun je ongestoord een boek lezen of een serie kijken, zonder dat je kinderen wakker worden van het geluid van de wasmachine.

'

Bekijk de Whirlpool FSCR 80428

Een van de stilste wasmachines op de markt

Whirlpool gebruikt in deze stille wasmachine zogenaamde ZEN-technologie. Deze innovatieve technologie heeft in plaats van een traditionele, door een riem aangestuurde motor een motor die direct op de trommel is gemonteerd.

Doordat de motor even vaak als de trommel draait, is er minder vibratie en minder geluid.

De Whirlpool FSCR 80428 heeft een geluidsniveau van slechts 49 decibel tijdens wassen en 69 dB tijdens centrifugeren. Dat is respectievelijk het geluid van een koelkast die aanslaat en het geluid van een televisie. Daarmee blijft het geluid beperkt.

Acer gaming laptops en desktops bij Expert

6th Sense technologie

Deze Whirlpool wasmachine wast heel zuinig. Je bespaart tot wel 50% op water en energie.

Whirlpool noemt dit 6th Sense. Sensoren meten precies hoeveel wasgoed er in de wasmachine zit en passen daar het wasprogramma automatisch op aan. Hierdoor gebruikt de wasmachine precies de juiste hoeveelheid water en was je nooit langer dan nodig is voor een heerlijk schone was.

Ook worden de trommelbewegingen aangepast op het soort wasgoed. Of je nou wol, spijkerbroeken of blouses wast, de wasmachine zorgt ervoor dat het wasgoed gelijkmatig in de trommel wordt verdeeld.

Acer gaming laptops en desktops bij Expert

Rick vertelt over de Whirlpool FSCR 80428

Deze Whirlpool wasmachine wast heel zuinig. Rick van Expert vertelt je meer over deze wasmachine.

Terug naar overzicht
Deel dit bericht via social media
Schrijf een reactie