Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Samsung QLED, de stijlvolle oplossing met intens heldere kleuren
De TV staat vaak centraal in de woonkamer. Maar mag hij ook gezien worden? Door de Ambient Mode in Samsungs nieuwste QLED tv’s gaat uw TV op in de muur. Het scherm wordt namelijk ogenschijnlijk transparant als u geen TV kijkt. Het effect van de TV die opgaat in de wand wordt versterkt door Samsungs No Gap Wall Mount. Daarmee hangt u de TV op een simpele manier naadloos tegen de muur. Samsungs Invisible cable vormt de onzichtbare verbinding tussen de TV en apparaten als de settopbox en bluray-speler. Een kabel die de stijlvolle oplossing compleet maakt. Geen wirwar meer van kabels en randapparatuur hoeft niet meer per se dicht bij uw TV te staan. Dat biedt u meer mogelijkheden voor de inrichting van uw woonkamer.

Topbeeldkwaliteit
De stijlvolle oplossing is één ding, maar u wil natuurlijk ook gewoon goed TV kunnen kijken. Samsungs QLED TV’s bieden topbeeldkwaliteit dankzij de zogeheten quantum dot-technologie. Quantum dots zijn superkleine kristallen die licht omzetten in de meest intense kleuren. Dat zorgt voor 100 procent kleurvolume, hoge helderheid, sterk contrast en een ruime kijkhoek. Zo bent u onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd van geweldig beeld.

Alles-in-1
Bent u de berg afstandsbedieningen op uw salontafel ook zo beu? Met de Samsung One Remote Control bedient u niet alleen de TV, maar al uw apparaten met één afstandsbediening. U verbindt deze Smart TV bovendien moeiteloos met meerdere apparaten die u allemaal met de SmartThings app bedient. Daarbovenop brengt Samsungs Smart Hub al uw entertainment op één plaats samen zoals Live TV, Facebook, games en streamingdiensten als Netflix en Spotify. Smart Hub herkent zelfs razendsnel welke apparaten u op de tv aansluit.

Promotie
Bij aankoop van een promotiemodel QLED TV ontvangt u via Samsung een vtwonen cadeaukaart t.w.v. maximaal €700 en bij geselecteerde modellen een halfjaar abonnement op vtwonen magazine ter waarde van €39 cadeau of u ontvangt een bedrag van maximaal €500 retour. Deze promotie loopt van maandag 16 april 2018 t/m donderdag 5 augustus 2018. Klik hier voor meer informatie, de actievoorwaarden en voor registratie.

Bekijk hieronder alle Samsung QLED modellen:

Lees meer