Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Samsung QLED 8K

Samsung QLED 8K Q900R

Voor optimale beeldkwaliteit op grote televisies presenteert Samsung QLED 8K. Met ruim 34 miljoen pixels (7680x4520) bieden deze tv's de beste beeldkwaliteit van dit moment. Ervaar een ongeëvenaarde beeldkwaliteit met levensechte details.

Bekijk de televisies:

65 inch 75 inch

QLED-8K-Levensechte-beeldkwaliteit
Samsung 8K

8K resolutie

Samsung 8K

Quantum Processor 8K

Samsung 8K

8K AI Upscaling

Samsung 8K

8K Real HDR

Samsung 8K

Direct Full Array Elite

Samsung 8K

100% kleurvolume

8K is megascherp

De QLED 8K-televisies van Samsung zijn voorzien van de allerbeste beeldkwaliteit, met een enorm hoge resolutie van 7680 x 4520 pixels. Het beeld is door deze hoge resolutie 4 keer zo scherp als 4K Ultra HD en 16 keer zo scherp als Full HD. Met de 8K-televisies van Samsung ben je klaar voor de toekomst en geniet je van het allerscherpste beeld in de televisiemarkt tot nu toe. Alsof je er live bij bent. Kunstmatige intelligentie (AI) zorgt ervoor dat bestaande films worden opgeschaald naar 8K-kwaliteit. Ook 4K- en HD-beelden worden daardoor veel scherper getoond dan op een standaard HD- of 4K-scherm.

verschil-8k-4k-hd

Perfecte werkelijkheid

De enorm hoge 8K-resolutie van 7680 x 4520 zorgt ervoor dat elke scène op een geheel nieuwe manier tot leven komt. Diepte wordt door het enorm scherpe beeld beter inzichtelijk, alsof je zelf onderdeel bent van wat zich op het scherm afspeelt. Dankzij de hoge helderheid en diepe contrasten van het QLED-scherm zijn kleuren helderder en levendiger dan ooit. De 8K-serie van Samsung ondersteunt de nieuwe HDR10+-technologie en Direct Full Array Elite. Zwarte tinten zijn diepzwart en witte tinten zijn ontzettend helder. Dankzij 100% kleurvolume met meer dan een miljard kleuren lijkt alsof je er zelf bij bent.

alsof-je-er-zelf-bij-bent

Je ziet het beeld, niet de televisie

De QLED 8K Q900R-serie is stijlvol ontworpen, met een rand om het scherm die je bijna niet ziet. Je ziet vooral het beeld en niet de televisie eromheen. De 8k-televisies zijn voorzien van Ambient Mode, zodat je nooit naar een zwart scherm hoeft te kijken. Kies voor de 'DECOR'-functie als je een stukje kunstbeleving naar voren wil halen, of voor de 'INFO'-modus om het actuele nieuws en weer te volgen. Dankzij one-cable-technologie zie je maar 1 kabel die verbonden is met een aparte unit. Zeg vaarwel tegen 10 verschillende kabels die in het zicht hangen!

ambient mode

Kom-langs-bij-expert

Vragen of liever persoonlijk advies over Samsung producten?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Zelf ervaren wat Samsung-producten voor jou kunnen betekenen? Om zelf het verschil te ervaren, kun je Samsung-producten bekijken in een van onze winkels. De lokale Expert-winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Klik hier om te ontdekken wat de dichtstbijzijnde Expert winkel is, of klik hier om direct contact op te nemen!