Navigatie

Samsung QuickDrive

Samsung Quickdrive wasmachine

Met de Samsung QuickDrive wasmachines was je een volle trommel was (max. 10 kg) al in slechts 39 minuten schoon. Bij Expert krijg je nu maar liefst 7 jaar garantie op alle Samsung Quickdrive wasmachines.

Quickdrive

Quickdrive
Was tot 2x sneller

Eco bubble

EcoBubble
Schone was, zelfs op lage temperaturen

Super speed

Super Speed
In slechts 39 minuten schone was

Q-rator

Q-rator app
Je persoonlijke wasexpert

Samsung Quickdrive

Een Samsung QuickDrive wasmachine houdt je kostbare kleding langer mooi, wast supersnel (verkort de wastijd tot 50%) én verbruikt minder energie (tot 20% minder) met uiteindelijk hetzelfde wasresultaat! Tevens zijn de wasmachines voorzien van de functie automatisch doseren: sensoren wegen de was, controleren het waterniveau, geven automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel vrij en meten de helderheid van het water. De achterplaat van de wastrommel in de Samsung QuickDrive draait in tegengestelde richting van de trommel. Doordat het wasgoed in verschillende richtingen beweegt, wordt vuil snel en geleidelijk uit de kleding verwijderd. Gevolg, je was wordt door deze sensoren en de achterplaat sneller én beter gewassen.

QuickDrive wasmachines

Quickdrive

Auto Optimal Wash

Automatische dosering en programmering

Samsung wasmachines met Auto Optimal Wash hebben automatische wasmiddel dosering zodat je nooit meer teveel of juist te weinig wasmiddel gebruikt. Vul het reservoir met je favoriete wasmiddel en wasverzachter en je kunt tot wel 16 wasbeurten wassen. Sensoren meten het gewicht en de vuilgraad van het wasgoed en stellen automatisch de hoeveelheid water, wasmiddel en de spoeltijd in die nodig is voor een perfect schone was. Bovendien is de was tot wel twee keer sneller klaar, dankzij QuickDrive.

Auto Optimal Wash wasmachines

Samsung Auto Optimal Wash

Samsung AddWash

Met AddWash voeg je via het extra deurtje snel en eenvoudig vergeten kledingstukken toe. Zelfs als het wasprogramma al is gestart. Ook handig dus voor handgewassen kleding die je alleen nog wilt spoelen of centrifugeren.

AddWash wasmachines

AddWash

Samsung Q-Rator app

De Q-rator app verzamelt gegevens over je wasacties om te zorgen voor efficiënte wasbeurten met onder andere:

  • Laundry Recipe Geeft aan wat het beste wasprogramma is voor de stof, kleur en vuiligheid van de was die je er in stopt
  • Laundry Planner Stel in wanneer de was klaar moet zijn
  • HomeCare Wizard iOS en Android app om via je smartphone je wasmachine op afstand te bedienen en inzicht te krijgen in je wasgedrag. Staat je wasmachine wel aan? Is de was uitgedraaid als je thuiskomt? Hoeveel wassen draai je eigenlijk per maand? Hoeveel energie kost dat?
Q-rator

Samsung ECO-Bubble

EcoBubble-techniek garandeert zelfs bij lage temperaturen een schone was! Deze speciale EcoBubble techniek zorgt dat water, wasmiddel en lucht gemengd worden nadat het wasmiddel als schuim door de trommel wordt geblazen. Dit heeft tot gevolg dat het schuim tot wel 40 keer sneller wordt opgenomen door wasgoed en het sneller werkzaam is. Door Ecobubble is Het resultaat: een nog schonere was!

Eco-Bubble

Quickdrive bijpassende droger

Niet alleen passen deze QuickDrive wasmachines en drogers perfect bij elkaar qua design, ze geven ook nog eens gezamenlijk een super snel was- en droogresultaat! Super Speed droogt een 3 kg combinatie van katoenen en synthetische kledingstukken in slechts 81 minuten. En met een QuickDrive-wasmachine kun je een 3 kg wasje in slechts 39 minuten wassen en centrifugeren. Binnen twee uur zijn je kleren dus weer helemaal schoon en droog. Ideaal wanneer je een onverwacht feestje hebt!

Alle bijpassende Samsung drogers

Q-rator