Navigatie

Bezorging

ExpertBoxen
Als u bij Expert koopt mag u meer verwachten dan alleen het beste advies. Wij bieden u ook de beste service. Met de speciale ExpertBoxen kunt u optimaal gebruik maken van onze diensten en services, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Met de Expert BezorgBox profiteert u bijvoorbeeld van onze bezorgservice, terwijl u met de Expert InstallatieBox daarnaast ook profiteert van een vakkundige installatie en montage. Expert begrijpt 't!

Expert BezorgBox “Vandaag besteld = volgende werkdag in huis!”
Heeft u een nieuwe stofzuiger, koffiezetter of laptop nodig en heeft u geen zin om lang te wachten? Dan bent u bij Expert aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw aankoop de volgende werkdag nog bij u in huis wordt afgeleverd. Deze Expert service ‘Vandaag besteld = morgen in huis’ is gratis bij een online bestelling vanaf €25,- en is van toepassing op alle verzendingen binnen Nederland. 

  

Expert BezorgBox
Net een nieuwe wasmachine of televisie gekocht? Met de Expert BezorgBox wordt uw aankoop netjes thuisbezorgd, wanneer het u uitkomt! Voor afleveren van witgoed en TV komen we met onze eigen bezorgdienst bij u langs. Voor afleveren van laptops en tablets maken we soms gebruik van een externe bezorgdienst. Uiteraard bespreken we dit graag met u en kunt u met de Expertwinkel extra afspraken maken.