Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Scheer en Foppen garantie

Expert gaat, met toestemming van de curatoren, klanten van de failliete winkelketen Scheer & Foppen en de webwinkels Bobshop.nl, Modern.nl en Internetshop.nl helpen.

Klik hier om het persbericht te lezen.

Verlengde garantie afgesloten?
Heeft u een aankoop gedaan bij Scheer & Foppen en een verlengde garantie afgesloten? Dan wordt ook deze garantie overgenomen door Expert. Het gaat hierbij om de afgesloten CompuCare en TotalCare polissen bij EWP.  U kunt hiervoor contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Expertwinkel of een mail sturen naar scheerenfoppen@expert.nl. Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben we het certificaatnummer van uw verzekering nodig.

Lopende reparaties?
Indien u een product ter reparatie heeft aangeboden en hier nu niet de beschikking over heeft, dan zal ook deze service door Expert worden afgehandeld. U kunt hiervoor contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Expertwinkel of een mail sturen naar scheerenfoppen@expert.nl. De reparatie zal door de Expertwinkel bij u in de buurt worden afgewikkeld.

Wanneer u de volgende zaken in elk geval wilt meenemen dan kunnen we u sneller helpen:

  • Afgiftebewijs van uw reparatie
  • Aankoopbewijs van uw product

Uw gerepareerde product is niet in onze winkels aanwezig, maar doordat Expert samenwerkt met dezelfde aftersales partner kan deze service geboden worden.

Uw aankoop bij Scheer & Foppen gaat defect?
Expert zal ook de afhandeling van alle standaard service- en garantieverplichtingen overnemen. Dus heeft u een aankoop gedaan bij Scheer & Foppen, Bobshop.nl en Internetshop.nl dan kunt u voor vragen en eventuele reparaties terecht bij alle Expertwinkels in Nederland. U kunt hiervoor contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Expertwinkel of een mail sturen naar scheerenfoppen@expert.nl.

Wettelijke garanties (buiten fabrieksgarantie) kunnen wij helaas niet overnemen. Deze kunnen uitsluitend geclaimd worden bij een verkopende partij.


Wat kunt u verwachten van Expert:

  • De Beste Service van het Klantvriendelijkste Bedrijf in home-elektronica
  • Snelle reactie op uw vragen
  • Nette afhandeling van uw reparatie
  • Hulp bij overige problemen met uw garantie

Expert helpt u verder en staat voor u klaar! U bent van harte welkom in een van onze winkels.