Navigatie

Scheer en Foppen-garantie

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Garantie op je Scheer en Foppen-product? Het kan bij Expert!

Expert helpt klanten van de failliete winkelketen Scheer & Foppen en de webwinkels Bobshop.nl, Modern.nl en Internetshop.nl. Heb je een aankoop gedaan bij Scheer & Foppen en daarbij een verlengde garantie afgesloten? Dan wordt ook deze garantie overgenomen door Expert.

De betreffende polissen zijn de CompuCare- en TotalCare-polissen bij EWP. Je kan hiervoor contact opnemen met de dichtstbijzijnde Expertwinkel of door een mail te sturen naar scheerenfoppen@expert.nl. Om je goed van dienst te zijn, hebben we het certificaatnummer van de verzekering nodig.

Als je de volgende zaken bij de hand houdt, kunnen wij je sneller helpen:

  • Afgiftebewijs van de reparatie

  • Aankoopbewijs van het product

Gaat je product van Scheer & Foppen stuk?

Expert heeft de afhandeling van alle standaardservice- en garantieverplichtingen overgenomen. Dus heb je een aankoop gedaan bij Scheer & Foppen, Bobshop.nl, Modern.nl en/of Internetshop.nl dan kun je voor vragen en eventuele reparaties terecht bij alle Expertwinkels in Nederland. Je kan hiervoor contact opnemen met je dichtstbijzijnde Expertwinkel of een e-mail sturen naar scheerenfoppen@expert.nl.

Wat kun je verwachten van Expert:

  • De beste service van dé vak-speciaalzaak in elektronica

  • Snelle reactie op al je vragen

  • Nette afhandeling van je reparatie

  • Hulp bij overige problemen met je garantie

Expert helpt je verder en staat voor je klaar! Je bent van harte welkom in een van onze winkels.