Navigatie

Wat is Voice Control?

voice-contol-expert-helpt-je-verder

Praten doen we voornamelijk met collega's, vrienden, familie of je partner, maar dat is tegenwoordig niet meer genoeg. Bereid je voor op de toekomst, waar je praat tegen je telefoon, koelkast, speaker, televisie, laptop, stofzuiger en misschien zelfs wel je blender.

Wat is Voice Control?

Voice Control is een term die een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst. Steeds meer apparaten worden 'slim' en kunnen communiceren en reageren op jouw wensen. De meeste telefoons zijn tegenwoordig uitgerust met een persoonlijke assistent, die je allerlei vragen kunt stellen. Google Assistent kun je vragen stellen, zoals wat voor weer het wordt, of om een film af te spelen op Netflix. Apple heeft een eigen variant, die reageert op het commando 'Hé Siri'. Ook deze assistent is erg slim en kan reageren op al jouw vragen. Vraag Siri maar eens of hij kan beatboxen!

Hoe ziet de toekomst er uit van voice control?

Het is een trend dat steeds meer apparaten kunnen reageren op commando's die je direct uitspreekt naar een apparaat. Het kan dus zijn dat je over een paar jaar zegt: 'Hé wasmachine, start een wasbeurt van 40 graden voor witte was'. Het idee is misschien nog even wennen, maar in de toekomst gaat waarschijnlijk alle commando's via voice control. Zeg maar doei tegen 100 knoppen en instellingen op de vaatwasser, het enige wat je nog nodig hebt is je stem.

airplay-speaker-te-koop-bij-expert
Expert-adviseert-u-graag-over-televisies

Vragen of liever persoonlijk advies over apparaten met Voice Control?

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Zelf ontdekken welke apparaten al overweg kunnen met Voice Control? Om het zelf te kunnen ervaren, kun je onze 'slimme' apparaten komen bekijken in een van onze winkels. De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Klik hier om te ontdekken wat de dichtstbijzijnde Expert winkel is. Of klik hier om direct contact op te nemen!

Bekijk alle Expert winkels