Navigatie

Beoordelingen Expert Amersfoort

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Amersfoort die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Amersfoort. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Polleman 9.4

Ik heb gekozen voor Expert omdat ik de eerste keer met mijn TV ook goed geholpen ben en men geen bezwaar had om ook nog even mijn oude TV op de juiste zenders te zetten. Daarnaast was er in de winkel een verkoper die werkelijk overal verstand van had, mijn oude apparatuur ( 20 jaar), maar daardoor ook de mogelijkheden wist wat erop aangesloten kon worden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (223)

  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb gekozen voor Expert omdat ik de eerste keer met mijn TV ook goed geholpen ben en men geen bezwaar had om ook nog even mijn oude TV op de juiste zenders te zetten. Daarnaast was er in de winkel een verkoper die werkelijk overal verstand van had, mijn oude apparatuur ( 20 jaar), maar daardoor ook de mogelijkheden wist wat erop aangesloten kon worden.
    Geschreven door Klant Polleman uit amersfoort op 28-01-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service. Via de website een Mio navigatie besteld. Deze werd niet geleverd door Post.NL. Vanuit de winkel werd er uit zichzelf gebeld met de vraag of ik het al had ontvangen omdat ze nog geen terugkoppeling hadden ontvangen van Post.NL. Zij hebben meteen een nieuwe opgestuurd zonder het onderzoek bij Post.NL af te wachten. Top. Maak je niet vaak mee.
    Geschreven door Klant uit almere op 28-01-2016
  • Beoordeling: 8.1

    keurige service!
    Geschreven door Klant Ebing uit amersfoort op 25-01-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Een zeer goede winkel met een uitgebreide selectie aan artikelen. Ondanks de plug en play wereld waarin wij leven is thuishulp zeer prettig als het niet lukt. Net iets duurder maar altijd service die je verwacht.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 22-01-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Goede deskundige service voor aanschaf meerdere koptelefoons voor mijn televisie. Tenslotte werd artikel kosteloos bezorgd aan huis na 18 uur. Ideaal!
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 22-01-2016
  • Beoordeling: 8.2

    In Amersfoort vriendelijk, snel en deskundig geholpen. Er werd meegedacht over de bezorging en de afvoer van de oude apparaten. De heren die kwamen bezorgen waren zeer netjes op tijd, bezorgen zou gebeuren tussen 9 en 12, ze waren er rond een uur of 10. Kortom snel geregeld en prima service.
    Geschreven door Klant uit leusden op 22-01-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Geen behoefte aan.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 18-01-2016
  • Beoordeling: 7.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 18-01-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Deskundige en klantvriendelijke hulp, goede prijs kwaliteit verhouding, keurige bezorgers op de auto.
    Geschreven door Klant Hoogeveen uit woudenberg op 11-01-2016
  • Beoordeling: 7.3

    De website is overzichtelijk en alles is voor de hand liggend. Ook werd er snel gereageerd en contact opgenomen voor de bezorging. We hadden de wasmachine voor kerst besteld en na kerst werd het direct bezorgd.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 11-01-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 31-12-2015
  • Beoordeling: 9.3

    goed onafhankelijke advies ,denken met de klant mee en super vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Schijndel uit amersfoort op 24-12-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijk verkopers en voor mij gold dat het product wat in de aanbieding was niet op voorraad was in de winkel waarop meteen naar andere winkels werd gebeld en ik uiteindelijk op dezelfde dag toch het product kreeg geleverd dus zeg ik..... TOPPIE
    Geschreven door Klant Smith uit amersfoort op 17-12-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Onze afzuigkap was kapot en samen met de verkoper heb ik een nieuwe gevonden die precies paste. De monteur die werd ingepland kon ook timmeren omdat volgens de verkoper het bij installatie van een afzuigkap soms nodig was om iets aan te passen in de keuken. Goed meegedacht dus.
    Geschreven door Klant Tilburg uit amersfoort op 12-12-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Goede telefonische service, prima installatie service. Ik kan deze expert aanraden!
    Geschreven door Klant uit soesterberg op 05-12-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is heel goed in alles
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Niet alleen bij aankoop van producten een goed bedrijf, ook als je alleen maar hulp nodig hebt voor het goed installeren voor je eigen spullen is Expert een fijn bedrijf. Voor mij was dat het geval na een verhuizing. Uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant Spits uit amersfoort op 03-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Bij grote aanschaf artikelen, prijs overleggen, komt altijd goed.
    Geschreven door Klant uit ede op 27-11-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Prijs/kwaliteit is prima. De muis werkt uitstekend. Ik heb eerder bij een andere winkel een muis gekocht met een mooier design, (ook duurder) maar die muis werkte minder goed...
    Geschreven door Klant Van Heteren uit zeist op 22-11-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Aandacht voor ons, meedenken en advies. Er was alle tijd en dat vinden wij , als senioren, een verademing in deze snelle maatschappij. zeer \"senior vriendelijk\" zou ik zeggen.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 19-11-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundige behandeling in zowel de winkel als tijdens de installatie. Een schoolvoorbeeld voor andere electronicawinkels in Amersfoort
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 12-11-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Goede mensen, goede sfeer, goede service!
    Geschreven door Klant uit maarn op 05-11-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Ik heb een bestelling gedaan via de webshop en product was niet meer op voorraad. 2 of 3 dagen levertijd, prima.. Werd gebeld door de store manager(!) dat het product eerder geleverd kon worden. Helemaal super natuurlijk! En door de bezorgdienst is de TV zelfs binnen gebracht! Topwinkel, tot snel!
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 05-11-2015
  • Beoordeling: 9.4

    mijn ervaringen met de koop is prima. Dubbel betaald terug geboekt. Fijn dat er ook eerlijke en vriendelijke mensen zijn.
    Geschreven door Klant uit dorresteinseweg op 29-10-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Expert is echt een aanrader. Correct betrouwbaar en goede service.
    Geschreven door Klant Van Beek uit amersfoort op 24-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Wij hebben met plezier een wasmachine en een droger gekocht. Hebben hierin goed advies gehad. Vind het zelf ook prettig dat je zelf ook veel kunt vinden op de sites van de winkel en leveranciers.
    Geschreven door Dhr Bosch uit amersfoort op 23-10-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Ook nu was de service heel goed en vooral netjes. Mijn gasfornuis werd behoedzaam op de plek gezet en vakkundig aangesloten. De vriendelijkheid en het geduld van de mannen heeft mij goed gedaan. Het is de moeite waard om bij Expert rond te kijken, en geholpen te worden
    Geschreven door Klant Schreyer uit amersfoort op 23-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb via de site iets gekocht en het werd de volgende dag netjes thuis afgeleverd. Prima service.
    Geschreven door Klant uit hoogland op 17-10-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Ga je voor persoonlijk advies, kennis en het gevoel dat klant koning is ga dan naar expert
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 15-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Was op zoek naar scheerapparaat voor zware baard. Goed geadviseerd waarna er 2 mogelijkheden overbleven. Uiteraard zelf gekozen maar van mijn keus was alleen showroommodel over. Zag er goed (en schoon) uit, dus meegenomen. Thuis bleek dat het bijbehorend reinigingsapparaat niet in de door zat, maar dat werd goed opgelost. Daarna ook goede uitleg gehad over werking van dit reinigingsapparaat.
    Geschreven door Dhr Van Dorresteijn uit amersfoort op 09-10-2015