Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Litjens 9.6

Ik ben telkens zeer tevreden over de service van Expert.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben telkens zeer tevreden over de service van Expert.
    Geschreven door Klant Litjens uit sint-oedenrode op 15-12-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zie ik nooit , ga naar de winkel.
    Geschreven door Klant uit uden op 14-12-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Vooral de monteur meenemen naar het project is erg te waarderen
    Geschreven door Klant Post uit uden op 10-12-2021
  • Beoordeling: 10.0

    er werkt goei volk in deze winkel.
    Geschreven door Klant uit reek op 09-12-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Hier kan je rustig naar toe gaan want je krijgt altijd goed advies.
    Geschreven door Klant uit uden op 07-12-2021
  • Beoordeling: 6.5

    lekker snel geholpen
    Geschreven door Klant uit uden op 06-12-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Zo doorgaan
    Geschreven door Klant Nelissen uit heesch op 06-12-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Expert is voor mij een betrouwbare winkelketen. De aandacht die aan de klant g gegeven wordt is in de bezochte winkel jammergenoeg matig.
    Geschreven door Klant uit boekel op 03-12-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Goed luisteren naar advies
    Geschreven door Klant uit mill op 03-12-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Zie voorgaande reactie
    Geschreven door Klant Van Lanen uit uden op 01-12-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Voor aankoop zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit uden op 01-12-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We hebben de koelvriescombinatie pas een paar dagen in huis en dus is het moeilijk om nu al een oordeel te geven over het produkt. Maar vooralsnog zijn we zeer tevreden over dit topmerk koelvriescombinatie ,Liebherr! De oude KVC was ook een Liebherr en die heeft het 25 jaar volgehouden zonder problemen,dus………
    Geschreven door Klant Kerssens uit veghel op 01-12-2021
  • Beoordeling: 9.1

    zeer goed en dijdelijk
    Geschreven door Klant uit uden op 01-12-2021
  • Beoordeling: 9.3

    onlangs voor de eerste keer bij expert een aankoop gedaan. erg tevreden over de klantvriendelijkheid, deskundigheid en hulpvaardigheid van de medewerkers . Er is voldoende keuze en je wordt niet op het kopen van dure producten aangedrongen. service installeren super! ook toen de installateur net weg was en de tv een fout code aangaf direct iemand aan de lijn die me kon helpen . en degene die het geïnstalleerd had belde direct terug. wat een service!
    Geschreven door Klant Melis uit venhorst op 29-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De tijd drong voor de cashback van Samsung actie te innen door hulp van de medewerkers alles in goede banen geleid
    Geschreven door Klant Hermans uit uden op 29-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    De medewerker dacht met ons mee. Niet de verkoop van (een) artikel(en) stond voorop, wél de klanttevredenheid.
    Geschreven door Klant uit heeswijk-dinther op 25-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zet extra stap
    Geschreven door Klant Sonneveldt uit stevensbeek op 23-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Is nog niet bezorgd gisteren pas gekocht
    Geschreven door Klant uit veghel op 23-11-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Super hulp gehad !
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 23-11-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit langenboom op 22-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Overzichtelijke winkel, kost weinig moeite om je artikel te vinden.
    Geschreven door Klant uit uden op 22-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service . Goede bezorger .verkoper had veel geduld en goede uitleg net als de bezorger
    Geschreven door Klant Hendriks uit schaijk op 22-11-2021
  • Beoordeling: 9.7

    wij zijn op het gebied van audio perfect geholpen ( zonder enig gewin). Ook de aanschaf van onze droger ging op een zeer deskundige en vriendelijke manier.
    Geschreven door Klant Ottema uit uden op 19-11-2021
  • Beoordeling: 7.7

    In uden bij expert moet je zijn. Daar winkel je heel fijn..
    Geschreven door Klant Van Esch uit heesch op 15-11-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit uden op 15-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima en deskundig advies, word netjes en deskundig thuis afgeleverd. Uitstekende service !
    Geschreven door Klant Emmen uit veghel op 15-11-2021
  • Beoordeling: 7.3

    eerlijkheid en vriendelijk
    Geschreven door Klant Arens uit uden op 15-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service! Medewerker Jens heeft mij geholpen met de aankoop van een TV. Door zijn kennis, ervaring, geduld en zijn grappen was ik meteen om en verkocht. Ik maak zelden mee dat ik zo goed geholpen word. Dezelfde dag heeft hij ook nog eens de TV bij mij afgeleverd. De service kan niet beter, echt top! Bedankt Jens!
    Geschreven door Klant uit uden op 12-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Vaatwasser gekocht als vervanging . Jammer dat er geen showmodel in de winkel stond, maar door goed advies is alles goed verlopen. De vaatwasser werd snel geleverd en perfect ingebouwd, door een zeer deskundige monteur. Fijne geluidsarme machine, die het prima wast en droogt, maar eigenlijk te veel verschillende wasprogramma\'s heeft. Minpuntje het bestekmandje is wat aan de kleine kant. Leuke machine voor niet te veel geld. We zijn er tot nu toe erg blij mee, we hoeven i.i.g. niet meer met de hand de vaat te doen.
    Geschreven door Klant Callaghan uit uden op 11-11-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Diepvries en koelkast gekocht, goede service, mis alleen een lampje in de diepvries.
    Geschreven door Klant Van Rijn uit beneden-leeuwen op 08-11-2021