Navigatie

Beoordelingen Expert Diepenveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Diepenveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Diepenveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kuiper 9.0

Bij het plaatsen van een TV in een wandkast hebben we de medewerking van onze expertzaak als zeer deskundig en secuur ervaren.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (171)

  • Beoordeling: 9.0

    Bij het plaatsen van een TV in een wandkast hebben we de medewerking van onze expertzaak als zeer deskundig en secuur ervaren.
    Geschreven door Klant Kuiper uit deventer op 03-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Prima bedrijf met aardige vakkundige monteur.
    Geschreven door Klant uit deventer op 31-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Met een wasmachine in ons hoofd naar huis gegaan met een andere. Op advies van de medewerkers van expert. Heel goed meegedacht over het bezorg moment. Kortom super service☺️
    Geschreven door Klant Schol uit deventer op 27-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Schitterende winkels en excellente service !
    Geschreven door Klant uit deventer op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Het is een hele fijne winkel en vriendelijk
    Geschreven door Klant Bijsterveld uit olst op 16-08-2018
  • Beoordeling: 6.2

    ?
    Geschreven door Klant uit olst op 18-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Prettige service, goed contact en voor een bewindvoerder is het erg prettig dat er gekocht kan worden op rekening en het bedrag dan gelijk bij de leverancier ter plekke komt (en niet eerst naar een hoofdkantoor ofzo)
    Geschreven door Klant uit deventer op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Nvt
    Geschreven door Klant Nieveen uit deventer op 05-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 18-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    =
    Geschreven door Klant uit olst op 23-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goede kwaliteit van service en persoonlijk advies.
    Geschreven door Klant uit olst op 23-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    prima zaak
    Geschreven door Klant Boer uit deventer op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Persoonlijk en meedenkend. Goede service.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 23-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Een prettige zaak met veel tijd voor een persoonlijk advies. Men neemt ook de moeite en tijd om producten welke niet in de winkel aanwezig zijn mee te nemen in het advies.
    Geschreven door Klant Tervelde uit deventer op 11-05-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben geholpen door de winkel in Diepenveen en heb deskundig advies gehad voor de aanschaf van mijn witgoed. Ik zou ook direct weer naar deze winkel gaan mocht ik iets nodig hebben!
    Geschreven door Klant Van de Kerkhof uit deventer op 26-04-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is dichtbij, deskundig en prijsbewust
    Geschreven door Klant Jong uit deventer op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.5

    uitstekende uitleg , goede service , snelle levering
    Geschreven door Klant uit deventer op 11-04-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Wordt netjes geleverd en geholpen.
    Geschreven door Klant uit olst op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Prima winkel, uitstekende service. Erg tevreden met onze aankoop.
    Geschreven door Klant uit deventer op 05-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en service
    Geschreven door Klant uit deventer op 30-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Ik kocht een koelkast met vriesvak.. Een Zanussi, ben er heel tevreden over.. Mooie grote, en ruimte genoeg.
    Geschreven door Klant De Winter uit deventer op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.4

    zeer betrokken personeel,goede service en ontiegelijk vriedelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Beker uit diepenveen op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Als je deskundige hulp nodig hebt ,bij het kopen van apperatuur, zoals keuken, electra,Tv,e.d ga dan naar Expert in Diepenveen!!
    Geschreven door Klant uit deventer op 06-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    In ons dorp is Expert onmisbaar !
    Geschreven door Klant Barneveld uit diepenveen op 01-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wij vinden de winkel in Diepenveen erg goed,wij hebben er al verschillende artikelen gekocht en de service is erg goed.
    Geschreven door Klant Van de Kraats-meijberg uit deventer op 24-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Diepenveen de zaak die altijd voor u klaar staat! Eigen reparatiedienst (10) Niet voor niets al bijna dertig jaar klant !
    Geschreven door Klant Meijer uit olst op 23-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede zaak je wordt uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant Groote Wolthaar Cs uit raalte op 20-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Een prima zaak. helpen mij altijd als mijn TV.op zwart gaat wat natuurlijk altijd vlak voor het week end. gebeurt. krijg ik een leen TV kosteloos.
    Geschreven door Klant uit deventer op 19-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    De Expert winkel in Diepenveen levert kwaliteit, heeft bijzonder prettige en professionele medewerkers, kortom een aanrader om uw aanschaf van apparatuur in deze winkel te doen.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 16-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel en ik kom zeer zeker terug.
    Geschreven door Klant Degen uit deventer op 16-02-2018