Navigatie

Beoordelingen Expert Diepenveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Diepenveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Diepenveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Tervelde 9.4

Een prettige zaak met veel tijd voor een persoonlijk advies. Men neemt ook de moeite en tijd om producten welke niet in de winkel aanwezig zijn mee te nemen in het advies.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (188)

  • Beoordeling: 9.4

    Een prettige zaak met veel tijd voor een persoonlijk advies. Men neemt ook de moeite en tijd om producten welke niet in de winkel aanwezig zijn mee te nemen in het advies.
    Geschreven door Klant Tervelde uit deventer op 11-05-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben geholpen door de winkel in Diepenveen en heb deskundig advies gehad voor de aanschaf van mijn witgoed. Ik zou ook direct weer naar deze winkel gaan mocht ik iets nodig hebben!
    Geschreven door Klant Van de Kerkhof uit deventer op 26-04-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is dichtbij, deskundig en prijsbewust
    Geschreven door Klant Jong uit deventer op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.5

    uitstekende uitleg , goede service , snelle levering
    Geschreven door Klant uit deventer op 11-04-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Wordt netjes geleverd en geholpen.
    Geschreven door Klant uit olst op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Prima winkel, uitstekende service. Erg tevreden met onze aankoop.
    Geschreven door Klant uit deventer op 05-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en service
    Geschreven door Klant uit deventer op 30-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Ik kocht een koelkast met vriesvak.. Een Zanussi, ben er heel tevreden over.. Mooie grote, en ruimte genoeg.
    Geschreven door Klant De Winter uit deventer op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.4

    zeer betrokken personeel,goede service en ontiegelijk vriedelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Beker uit diepenveen op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Als je deskundige hulp nodig hebt ,bij het kopen van apperatuur, zoals keuken, electra,Tv,e.d ga dan naar Expert in Diepenveen!!
    Geschreven door Klant uit deventer op 06-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    In ons dorp is Expert onmisbaar !
    Geschreven door Klant Barneveld uit diepenveen op 01-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wij vinden de winkel in Diepenveen erg goed,wij hebben er al verschillende artikelen gekocht en de service is erg goed.
    Geschreven door Klant Van de Kraats-meijberg uit deventer op 24-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Diepenveen de zaak die altijd voor u klaar staat! Eigen reparatiedienst (10) Niet voor niets al bijna dertig jaar klant !
    Geschreven door Klant Meijer uit olst op 23-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede zaak je wordt uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant Groote Wolthaar Cs uit raalte op 20-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Een prima zaak. helpen mij altijd als mijn TV.op zwart gaat wat natuurlijk altijd vlak voor het week end. gebeurt. krijg ik een leen TV kosteloos.
    Geschreven door Klant uit deventer op 19-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    De Expert winkel in Diepenveen levert kwaliteit, heeft bijzonder prettige en professionele medewerkers, kortom een aanrader om uw aanschaf van apparatuur in deze winkel te doen.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 16-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel en ik kom zeer zeker terug.
    Geschreven door Klant Degen uit deventer op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel waar goed wordt meegedacht aan de oplossing om aan je wensen te voldoen.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    we worden bij expert altijd goed geholpen. ze nemen alle tijd voor de klant. uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit deventer op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Amerikaans koelkast gekocht. Zeer goede prijs, flexibel t.a.v. levertermijn, levering op afgesproken tijd.
    Geschreven door Klant uit deventer op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Ik ben erg goed geholpen bij mijn aanschaf van: koffieapparaat, telefoons, airfryer en andere apparaten.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 25-01-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Expert diepenveen is een kleine gemoedelijke zaak waar persoonlijk contact voorop staat
    Geschreven door Klant uit deventer op 15-01-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Na jarenlange ervaring met deze Expertwinkel in Diepenveen kunnen wij spreken van vriendelijke, klant- en service gerichte , maar vooral een betrouwbare en vakkundige winkelier. Deze opvatting wordt duidelijk gedeeld onder mijn buren.
    Geschreven door Klant Olde Bijvank uit deventer op 08-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Niets anders dan lof over de Expert in Diepenveen.
    Geschreven door Klant Jolink Vof uit diepenveen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ga voor al uw aankopen naar Expert Diepenveen . Zeer deskundig personeel en persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant Dijkxhoorn uit diepenveen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    je wordt netjes geholpen en duidelijke uitleg van het artikel dat je wilt kopen.
    Geschreven door Klant Ten Kate uit deventer op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert is snel, aardig en deskundig!
    Geschreven door Klant Bussink uit deventer op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    niet.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Goed spullen bij adquate servive lokaal in Diepenveen bijnoverzichtelijk aanbod
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies, prijs is redelijk, ze verzorgen levering, montage (inbouw) van nieuwe koelkast, afvoer van oude koelkast en verpakking.
    Geschreven door Klant De Bruijn uit diepenveen op 13-12-2017