Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Diessen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Diessen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Diessen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Goede service in Diesen met aandacht voor de klant

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (230)

  • Beoordeling: 9.1

    Goede service in Diesen met aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant uit hooge mierde op 14-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit esbeek op 13-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    erg tevreden over Expert
    Geschreven door Klant Pasmans uit bladel op 11-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    zeer goed en netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit middelbeers op 22-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Top service, zeer kundig personeel Inhoudelijk goede product kennis Goede verkoper gebruikt de juiste technieken. Schept vertrouwen Ga er zeker blijven komen
    Geschreven door Klant uit oost west en middelbeers op 20-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    tevreden
    Geschreven door Klant Oostrum uit hilvarenbeek op 18-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Expert in Diessen is een prettige winkel met deskundig personeel, dat goed adviseert en met de klant meedenkt. Idem voor het personeel dat de aflevering verzorgt. Wat mij betreft een aanrader! Vaak zijn de prijzen gelijk aan bekende prijsvechters.
    Geschreven door Klant Wijk uit hilvarenbeek op 04-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goed advies ontvangen betreffende een nieuwe vaatwasser. De monteur heeft deze perfect, met zorg, ingebouwd. Goede uitleg ontvangen, met diverse bruikbare tips. Mensen maken het verschil. Goede keuze op naar Expert van Veldhoven in Diessen te gaan.
    Geschreven door Klant Sevens uit diessen op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    kleinschalige winkels hebben veel voordelen daarom heb ik bij ons gekozen voor EXPERT DIESSEN.
    Geschreven door Klant Baijens uit middelbeers op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima ervaringen met de aankoop van onze keukenapparatuur bij expert. Zowel het nakomen van de gemaakte afspraken als ook de service en de prijs kwaliteitverhouding waren uitstekend.
    Geschreven door Klant Gosens uit middelbeers op 31-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Netjes geinstaleerd en aan gesloten En alles opgeruimd
    Geschreven door Klant Timmermans uit middelbeers op 22-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer vriendelijk geholpen, goed advies gekregen.
    Geschreven door Klant Koolen uit tilburg op 18-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    De mensen van Expert zijn wel ter zake kundig maar laten de klant te lang wachten als er iets aan huis moet gebeuren.
    Geschreven door Klant uit diessen op 02-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed zaken doen
    Geschreven door Klant uit diessen op 21-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Correcte levering van de koel/vriescombinatie. De medewerkers van Van Velthoven denken pro actief mee - het was een inbouwcombinatie, die niet zo maar past. Afspraken worden zeer goed nagekomen. Kreeg zelfs een tijdelijke koelkast.
    Geschreven door Klant uit diessen op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    goede service, vriendelijk, klantgericht en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit diessen op 11-12-2018
  • Beoordeling: 4.8

    Slechte voorlichting over ruilen van een produkt. Je kunt je produkt niet in iedere Expert-winkel omruilen, zoals mij was verzekerd!!
    Geschreven door Klant uit middelbeers op 08-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    wij zijn zeer te vrede over Expert ze komen hun afspraken na en de surfers zijn zeer goed
    Geschreven door Klant Van de Sande uit middelbeers op 06-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en prijs bij de lokale winkelier.
    Geschreven door Klant uit hilvarenbeek op 05-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit reusel op 03-12-2018
  • Beoordeling: 7.7

    N.av Black Friday zocht ik een product wat bij Expert te koop zou zijn. Was niet voorradig in de vestiging bij mij in de buurt, maar werd op vrijdag besteld en was al op maandag op te halen.
    Geschreven door Klant uit hilvarenbeek op 26-11-2018
  • Beoordeling: 7.7

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit haghorst op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goede hulp en service bij Expert Diessen
    Geschreven door Klant uit hilvarenbeek op 12-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Het mooie van Expert is dat we een fysieke winkel in het dorp hebben. Buiten het gegeven dat ik graag de lokale winkelier zijn handel gun, hebben ze het voordeel dat ze de webshop achter de hand hebben. Is het product niet op voorraad dan bestellen ze het of kun je het alsnog online bestellen. Daarbij vind ik het zeer prettig dat ik met eventuele vragen of klachten de winkel in kan lopen en niet hoef te werken met reparatieverzoeken en retourneren zonder persoonlijk contact.
    Geschreven door Klant uit diessen op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    keurig geholpen
    Geschreven door Klant Bertens uit diessen op 10-11-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Ben zeer tevreden over expert van Veldhoven, niets op aan te merken.
    Geschreven door Klant Versteijnen-liebregts uit esbeek op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ieder kan gerust zijn producten bij Expert halen, ( want, ) elders moet je ook betalen. Maar waar na je geld, \' dat telt! \'
    Geschreven door Klant Jansen-van Rooy uit hilvarenbeek op 07-11-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Alles perfect
    Geschreven door Klant Klijnenbreugel uit goirle op 05-11-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Netjes dat dit zo kan.
    Geschreven door Klant uit diessen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Super gaatgericht in Diessen Top
    Geschreven door Klant uit oost west en middelbeers op 23-10-2018