Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

0.00 10 0

Expert2Connect Someren

Plan uw route

Expert2Connect Someren

Expert Visie

Welkom bij Expert2Connect Someren!
Wij specialiseren ons om de verbinding met de buitenwereld te verbeteren met als specialiteit het repareren van smartphones en tablets. Adviseren van abonnementen zowel zakelijk als particulier zijn we goed en onafhankelijk. Naast mobiele communicatie zijn we ook de WIFI specialist. Werkt uw WIFI netwerk traag of zijn er plekken in huis waar geen bereik is? Met onze speciale apparatuur kunnen we elk huis voorzien van perfect WIFI signaal. Natuurlijk is het volledige assortiment online te bestellen op expert.nl en af te halen bij ons in de winkel.

Telefoonreparaties bij Expert2Connect Someren

Telefoonreparaties
Expert 2 connect in Someren is dé expert voor uw smartphone en tablet reparatie. Is het scherm gebroken van uw smartphone of tablet? Is de accu aan vervanging toe? Of een ander defect? Laat uw smarpthone professioneel en snel repareren door Expert 2 connect in Someren. Wij repareren u toestel binnen 30 minuten, terwijl u meekijkt. Wij gebruiken voor alle reparaties uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel. Dus geen namaak of slechtere kwaliteit onderdelen.Onze monteurs zijn volledig opgeleid.

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen koffie meekijken hoe uw toestel vakkundig gerepareerd wordt of ontspannen op onze stressless bank. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. U kunt snel weer genieten van u toestel. Wij kunnen alles voor u repareren of het nu gaat om een kapot scherm, defect LCD, trage accu, niet meer opladen, speakers die niet werken, knoppen die niet werken enz.. Wij repareren het graag voor u.

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze diensten: snel, klaar terwijl u meekijkt vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan. Kijk voor alle reparatietarieven op www.expert2connect.nl

Expert Wifi check

Wifi specialist
Wat zonder een goede wifi verbinding? Expert2Connect biedt daarom de Expert wifi-check, voor elke situatie een oplossing in vier stappen. Er wordt gekeken naar dekking, snelheid en stabiliteit. Elke ruimte in uw huis wordt meegenomen, zodat u verzekerd bent van optimale wifi!

Tijdens een wifi-check komen we langs op een moment dat het u uitkomt, waarbij we alle ruimtes van uw huis checken. Hierna geven we een advies en geven we aan welke producten aangeschaft zouden moeten worden om wifi in uw hele huis optimaal te laten werken. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak!

Abonnementen voor zowel particulier als zakelijk
De grootste providers zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, TELE2, BEN, ZIGGO en Glasvezel adviseren we onafhankelijk wat het beste bij u past.

Expert2Connect Someren
Wilhelminaplein 22
5711EL Someren
0493 749000 asten@expert.nl
Openingstijden
  • Maandag : Gesloten
  • Vandaag : 9:30 - 18:00
  • Woensdag : 9:30 - 18:00
  • Donderdag : 9:30 - 18:00
  • Vrijdag : 9:30 - 20:00
  • Zaterdag : 9:30 - 17:00
  • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Bericht versturen (Beschikbaar tijdens openingstijden) Andere Expertwinkels