Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Wormerveer

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wormerveer die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wormerveer. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vogeler 9.9

zoekt u deskundig advies, loop ff binnen bij expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (328)

  • Beoordeling: 9.9

    zoekt u deskundig advies, loop ff binnen bij expert
    Geschreven door Klant Vogeler uit wormerveer op 15-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima zaak, kijken bij mediamarkt, kopen bij jullie
    Geschreven door Klant uit zaandam op 03-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Gewoon een zeer goede winkel.
    Geschreven door Klant uit krommenie op 02-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd goed advies en weet je het niet Dan een monteur.
    Geschreven door Klant Kort uit wormerveer op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Prima zaak.
    Geschreven door Klant uit assendelft op 27-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Deze winkel kan ik iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Pollen uit zaandam op 23-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Was voor mij niet van toepassing.
    Geschreven door Klant Van der Kroon uit wormerveer op 22-03-2019
  • Beoordeling: 4.8

    Denk er niet over
    Geschreven door Klant uit wormer op 21-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ruim assortiment! Deskundige medewerkers voor wie niets te veel is, toppers!
    Geschreven door Klant Langenberg uit assendelft op 15-03-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Ziet er mooi uit maar wel lastiger te gebruiken dan mijn vorige magnetron. Fijn dat er bakplaten bij zitten. Goed dat hij helemaal uit gaat en dus geen overbodige stroom gebruikt. Jammer dat hij niet voorverwarmt als je wilt bakken. Dat moet je nu zelf doen.
    Geschreven door Klant Ossen uit wormer op 21-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik kom graag bij Expert, alles is goed geregeld en gaat er iets fout wordt dat ook goed opgelost.
    Geschreven door Klant Pietersen uit zaandam op 19-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    goed assortiment en als het er niet is regelen ze dat het er komt, en vriendelijke bediening geven goede uitleg een ook goed advies, zeggen ook eerlijk als het niets is voor de klant, met andere woorden je doet geen onnodige aan koop, da tis bij ons in Wormerveer
    Geschreven door Klant Dreuning uit wormerveer op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.0

    --
    Geschreven door Klant uit krommenie op 13-02-2019
  • Beoordeling: 5.9

    Prima koelkast , service kan beter
    Geschreven door Klant Groot uit krommenie op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Als het eventjes anders kan bij slechte sfeer dan kom een andere keer.
    Geschreven door Klant uit krommenie op 18-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    ik ben goed geholpen en er werd meegedacht.
    Geschreven door Klant Aafjes uit krommenie op 14-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Erg netjes en fijn geholpen. Er wordt tijd voor de klant genomen. Top service!!
    Geschreven door Klant Blank uit wormerveer op 14-01-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Prima spullen en netjes geholpen.
    Geschreven door Klant Someren uit krommenie op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Vind Expert een fijne winkel, om daar mijn spullen te kopen. Je krijgt daar nog je persoonlijke aandacht en dat vind ik fijn.
    Geschreven door Klant Wolters uit krommenie op 13-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Iedereen kan fouten maken,maar daarna is het door het geschoolde personeel geweldig opgelost.
    Geschreven door Klant uit wormerveer op 05-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant uit zutphen op 03-12-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer goede winkel
    Geschreven door Klant uit krommenie op 27-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie tv prachtig beeld heldere kleuren Philips voor mij de beste tv
    Geschreven door Klant Stuurman uit wormerveer op 10-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Geen behoefte!
    Geschreven door Klant uit zaandam op 25-10-2018
  • Beoordeling: 7.5

    alles wat hier in huis staat komt bij expert vandaan. dat zegt voldoende!
    Geschreven door Klant Holstvoogd uit krommenie op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    zijn tevreden over het bepalen van de keus na vakbekwame informatie van de expert.
    Geschreven door Klant Brinke uit west-zaan op 25-10-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Laat Expert niet uw wasmachine aansluiten. Tot tweemaal toe is de machine niet goed aangesloten.
    Geschreven door Klant uit wormerveer op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Ik zou Expert wormerveer aanbevelen, heel goede ervaring en de service/bezorging is/was uitstekend
    Geschreven door Klant uit wormerveer op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende professionele, vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant Jongbloed uit wormerveer op 07-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer blij met het meedenken van iedereen bij Expert. Zij hebben voor mij kookplaat en afzuigkap uitgezocht naar mijn wensen.
    Geschreven door Klant De Boer uit west knollendam op 01-09-2018