Navigatie

HP+ - De slimme manier van printen

Wat is HP+?

Printen kan slimmer, dachten ze bij HP. Daarom ontwikkelde het bedrijf een nieuw printsysteem: HP+. Hiermee print jij flexibeler, ben je beter verbonden en heb je meer controle. Daarnaast heb je nooit meer last van lege cartridges op het moment dat je iets moet afdrukken én help jij met elke print met het behoud en beheer van bossen over de hele wereld. Hoe? Dat lees je op deze pagina.

Hoewel steeds meer digitaal gaat is printen soms nog steeds essentieel. Huiswerk, belangrijke formulieren of artikelen die je onderweg wil lezen zijn soms beter op papier dan digitaal. Daarnaast komen foto’s pas echt tot leven als je ze afdrukt. En dat afdrukken, dat gaat met HP+ op een nieuwe, slimme, manier.

Wat is HP+

HP+ is een nieuwe manier van printen. Je printer staat niet meer alleen rechtstreeks in verbinding met je computer, maar via je wifinetwerk met je laptop, tablet of smartphone. Ook als jij niet thuis bent. Het afdrukken gaat nu onder andere via de HP Smart-app, waardoor het apparaat waarvan jij wil printen niet op hetzelfde netwerk aangesloten hoeft te zijn. Ben je bijvoorbeeld op vakantie, dan kan je elke dag je mooiste foto afdrukken, zodat het nagenieten direct kan beginnen als je thuis komt. Daarnaast krijg je met HP+ ook een jaar extra garantie, zodat je altijd op je printer kan vertrouwen.

Ook heb je met HP+ toegang tot de HP Instant Ink-dienst, waarmee je nooit zonder inkt komt te zitten en geld bespaart. Koop je een HP+-printer, dan krijg je 6 maanden Instant Ink gratis. Daarna heb je al een plan vanaf €0,99 per maand.

HP Smart App

Om te printen en inzicht te krijgen in je printgedrag kan je gebruikmaken van de HP Smart App. Hiermee kan je altijd en overal afdrukken en krijg je een duidelijke kijk op de staat van je printer. Zo zie je bijvoorbeeld hoeveel inkt je nog hebt en wanneer je nieuwe inkt kan verwachten.

Gebruik je HP+, dan kan je nog meer. Door je te registreren krijg je twee jaar lang gratis toegang tot alle Smart Advanced-functies van de HP Smart App. Hiermee kan je met je mobiel ook makkelijk scannen, faxen en kopiëren. Na deze twee jaar kan je toegang behouden door een abonnement op de dienst te nemen.

Printen voor bomen

Met HP+ ondersteun je met elke print bossen over de hele wereld. Print je namelijk met HP+, dan print je voor Forest First. Forest First is een initiatief van HP dat helpt met het beschermen, herstellen en beheren van bossen. HP werkt hiervoor samen met betrouwbare organisaties zoals het Wereld Natuur Fonds om projecten te steunen in onder andere de Amazone, Indonesië en China.

HP berekent hoeveel pagina’s jij print en investeert op basis hiervan. Ongeacht welk printpapier je gebruikt.

En gebruik je naast HP+ de HP Instant Ink-dienst, dan help je het milieu ook een handje doordat de cartridges met minder verpakking verstuurd worden en minder vaak worden verstuurd.

Jouw netwerk veilig

Netwerkprinters zijn bekende zwakke plekken op het gebied van cybersecurity. Met HP+ ben je er echter zeker van dat jouw netwerk veilig blijft. Bij HP staat online veiligheid hoog in het vaandel en het bedrijf werkt proactief om beveiligingsproblemen op te sporen en te dichten voordat deze bekend zijn. En doordat HP+-printers altijd verbonden zijn met het internet kunnen updates automatisch direct worden geïnstalleerd. Zo blijven jouw netwerk en al je bestanden veilig. En dat is wel zo’n geruststellend idee.

Welke printer is geschikt voor HP+

Om gebruik te maken van HP+ heb je een printer nodig die HP+ Enabled is. Deze printers zijn makkelijk te herkennen aan de kleine letter e achteraan de productnaam. Zoals bijvoorbeeld bij de HP ENVY Inspire 7220e. Overigens zijn alleen HP-printers geschikt voor HP+.

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Zoek een Expert-winkel in de buurt

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Zoek een Expert-winkel in de buurt