Navigatie

Black Friday 2022

Black Friday 2022 is weer voorbij!

Wat is Black Friday?

Black Friday is een van de grootste actiedagen van het jaar. Black Friday is van oorsprong een Amerikaans fenomeen, maar is intussen ook in de rest van de wereld een bekend begrip. Elk jaar viert men in Amerika op de vierde donderdag van november Thanksgiving, de feestdag waarop Amerikanen uitspreken waar ze dankbaar voor zijn. Veel mensen zijn de dag daarna ook vrij en maken van de gelegenheid gebruik om de eerste kerstinkopen te doen. En winkeliers vieren deze start van het feestseizoen met stuntprijzen en spectaculaire kortingen. Ook bij Expert kun je dus tijdens de actieweek profiteren van spectaculaire kortingen!

Winkelen tijdens Black Friday-week

Black Friday is weer voorbij, maar volgend jaar is er weer een nieuwe Black Friday! Uiteraard kun je dan gewoon de hele week lokaal shoppen bij jouw vertrouwde Expert-winkel. De actieweek is weer voorbij, maar wil je wel graag de actuele aanbiedingen bekijken? Bekijk onze actiepagina of bekijk de Expert-folder van deze week. Zo ontdek je alle actuele aanbiedingen en acties bij Expert!

Alle aanbiedingen Bekijk de folder

Wil je geen aanbiedingen missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op dit moment is Black Friday bij Expert weer voorbij. Wil je wel op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijkse updates met de beste deals voor jou!

Aanmelden voor de nieuwsbrief