Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.3

Online betaalmethodes

U krijgt op Expert.nl de keuze uit meerdere betaalmethoden. Het afhandelen van deze betaalmethoden staan hieronder voor u uitgelegd.

IDEAL
Met iDEAL rekent u uw bestelling af in uw vertrouwde internetbankieromgeving. U hoeft zich hiervoor niet te registreren of een account aan te maken. Alle betaalgegevens van uw order worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van een geslaagde betaling. De iDEAL betaling zal direct zichtbaar zijn in uw rekeningoverzicht.

Creditcard
Wanneer u gebruikt wilt maken van uw Creditcard bij het betalen van uw bestelling heeft u geen chip of pincode nodig. Wel wordt er gevraagd naar uw kaartnummer. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten. Daarnaast moet u ook uw naam, vervaldatum en CVC invullen. Bij Visa en Mastercard bestaat deze CVC code uit 3 getallen. Deze kunt u vinden op de achterkant van uw kaart, naast of boven de handtekening.

PayPal
Om te kunnen betalen met PayPal heeft u een PayPal account nodig. U vult hier dan eenmalig al uw betaalgegevens in. Als uw account is aangemaakt zal PayPal voor u al deze gegevens onthouden en hoeft u bij een webshop betaling alleen uw email adres en persoonlijke wachtwoord in te geven. U kunt zelf kiezen wat u aan uw PayPal account wilt koppelen; een creditcard, uw bankrekening of een eigen PayPal-saldo.

AfterPay
Wanneer u kiest om uw bestelling te betalen met AfterPay hoeft u geen betaalgegevens in te vullen. U vult alleen uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres in. Op basis van deze gegevens voert AfterPay een check uit, en wordt uw bestelling geplaatst. U krijgt dan na een bepaalde tijd een betaaloverzicht per mail. U kunt dan betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen.

Bestelt u voor het eerst iets met AfterPay? Dan worden alleen bestellingen met een bedrag lager dan €150 geaccepteerd. Dit bedrag zal oplopen naar mate u vaker deze betaalmethode gebruikt. Op Expert.nl hanteren wij een maximaal orderbedrag van €1200 voor AfterPay. Wordt uw betaling vastgehouden wanneer u heeft gekozen te betalen met AfterPay? Dan adviseren wij om contact op te nemen met de AfterPay helpdesk. Zij kunnen u precies vertellen waarom uw betaling wordt vastgehouden.

De helpdesk van Afterpay kunt u hier vinden of telefonisch via 020 7 230 270. Op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur.

Reservering/betaling in de winkel
Ook is het mogelijk om uw gewenste artikel te reserveren. Het reserveren van artikelen is heel eenvoudig en geeft u de kans om het artikel bij uw dichtstbijzijnde Expertwinkel te bekijken voordat u overgaat tot aankoop. Het reserveren van een artikel gaat als volgt:

  • Klik bij het afronden van uw bestelling op de optie reserveren
  • Log in of meld u aan als nieuwe klant
  • Kies uw Expertwinkel
  • Verstuur nu uw reservering

U heeft nu het gewenste artikel gereserveerd. Uw Expertwinkel handelt de reservering nu verder af en zal contact met u opnemen. Met de winkel maakt u vervolgens ook de betaalafspraak waarbij verschillende varianten mogelijk zijn.

Expert
Cadeaukaart
Bent u in het bezit van een Expert Cadeaukaart? U kunt deze zowel in de winkel als op de webshop inwisselen. Wanneer u deze betaalmethode selecteert hoeft u alleen uw naam, kaartnummer en de krascode in te voeren. Deze staan beide op de achterkant van uw cadeaukaart. Niet zeker hoeveel saldo er nog op uw cadeaukaart staat? Klik hier om uw saldo te controleren.