Navigatie
 • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
 • Wij scoren een 8.7

Betaalmogelijkheden

Zowel in de winkel als online zijn er veel verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht.

Betaalmogelijkheden op Expert.nl

 • iDEAL

Met iDEAL rekent u uw bestelling af in uw vertrouwde internetbankieromgeving. U hoeft zich hiervoor niet te registreren of een account aan te maken. Alle betaalgegevens van de order worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van een geslaagde betaling. Een betaling via iDEAL is direct zichtbaar op uw rekeningoverzicht.

 • Creditcard

Wanneer u gebruik wilt maken van uw creditcard om uw bestelling te betalen, heeft u geen chip of pincode nodig. Wel wordt gevraagd naar uw kaartnummer. Dit nummer kan 13 tot 16 cijfers bevatten. Daarnaast moet u ook uw naam, vervaldatum en CVC invullen. Bij Visa en Mastercard bestaat deze CVC code uit 3 cijfers. Deze vindt u op de achterkant van de kaart, naast of boven de handtekening.

 • PayPal

Om te kunnen betalen met PayPal heeft u een PayPal-account nodig. U vult daar dan eenmalig al uw betaalgegevens in. Als uw account is aangemaakt, onthoudt PayPal al deze gegevens voor u. Bij een PayPal-betaling via onze webshop hoeft u alleen uw e-mailadres en persoonlijke wachtwoord in te geven. U kunt zelf kiezen wat u aan uw PayPal-account wil koppelen: een creditcard, bankrekening of een eigen PayPal-saldo.

 • AfterPay

Wanneer u kiest om uw bestelling te betalen met AfterPay hoeft u geen betaalgegevens in te vullen. U vult alleen uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres in. Op basis van deze gegevens voert AfterPay een check uit en wordt uw bestelling geplaatst. U krijgt dan na een bepaalde tijd een betaaloverzicht per mail. U kunt dan betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen. Kosten voor gebruik van Afterpay als betaalmethode bedragen €2,95.

Bestelt u voor het eerst iets met AfterPay? Dan worden alleen bestellingen met een bedrag lager dan 150,- geaccepteerd. Dit bedrag loopt op naarmate u deze betaalmethode vaker gebruikt. Op Expert.nl hanteren wij een maximaal orderbedrag van 1200,- voor AfterPay. Wordt uw betaling vastgehouden als u heeft gekozen te betalen met AfterPay? Dan adviseren wij contact op te nemen met de AfterPay-helpdesk om te vragen waarom uw betaling wordt vastgehouden.

De helpdesk van Afterpay kunt u hier mailen of bellen via (020) 723 02 70. De helpdesk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

 • (Pin)betaling in de winkel/bij aflevering

Ook is het mogelijk om uw gewenste artikel online te bestellen, waarbij u aangeeft te willen betalen met PIN in de winkel. Dit geeft u de kans om het product bij uw dichtstbijzijnde Expertwinkel te bekijken of meer advies te vragen voordat u overgaat tot definitieve aankoop. Na overleg met de door u geselecteerde Expertwinkel zijn verschillende betaalopties mogelijk, waaronder mobiele PIN betaling aan de deur bij aflevering.

 • Expert Cadeaukaart

Bent u in het bezit van een Expert Cadeaukaart? U kunt deze zowel in de winkel als op de webshop inwisselen. Wanneer u deze betaalmethode selecteert, hoeft u alleen uw naam, kaartnummer en de krascode in te voeren. Deze staan beide op de achterkant van de cadeaukaart. Niet zeker hoeveel saldo er nog op de cadeaukaart staat? Klik hier om uw saldo te controleren.


Betaalmogelijkheden in de Expert-winkels

 • Contant betalen/pinnen

Uiteraard kunt u in de winkel betalen met contant geld of met PIN betaling.

 • Expert Cadeaukaart

Bent u in het bezit van een Expert Cadeaukaart? U kunt deze zowel in de winkel als op de webshop inwisselen.

 • VVV Cadeaubonnen en VVV Cadeaukaarten

VVV cadeaubonnen en VVV cadeaukaarten worden in al de Expertwinkels in Nederland geaccepteerd. We hanteren de volgende voorwaarden aan het gebruik van de VVV cadeaukaarten of cadeaubonnen:

- Apple producten zijn uitgesloten
- Het maximaal in te leveren bonnen of kaarten is 1 per aankoop
- Bij retournering van uw bestelling wordt het bedrag wat u met VVV Cadeaukaart of Cadeaubon heeft betaald terugbetaald in de vorm van een Expert Cadeaukaart.

 • Gespreid betalen

In de winkels van Expert is het mogelijk uw aankopen gespreid te betalen via Mijnbetaalplan. Als u hier gebruik van wil maken, kunt u zelf een persoonlijke account aanvragen op de site van Mijnbetaalplan.

De gespreid betaalfaciliteit van Mijnbetaalplan is uniek door de geboden flexibiliteit. Zo kiest u onder andere zelf de maandtermijn en de betaaltermijn van uw aankoop. Bovendien kunt u deze 24 uur per dag via uw online account aanpassen. Aan het eind van elke maand ontvangt u een handig overzicht met uw aankopen, maandtermijn en bestedingsruimte van uw Mijnbetaalplan.

Kopen en betalen met Mijnbetaalplan

Als u nog niet over uw eigen Mijnbetaalplan beschikt, kunt u een account aanvragen via www.mijnbetaalplan.nl. Uw persoonlijke account aanvragen doet u online zonder tussenkomst van de Expert-website of verkoper van de Expert-winkel. Zodra uw Mijnbetaalplan-account is geactiveerd, ontvangt u binnen enkele dagen uw persoonlijke Mijnbetaalplan-betaalkaart. Met die betaalkaart kunt u in de Expert-vestigingen uw aankoop bij de kassa direct gespreid betalen.

De voordelen van Mijnbetaalplan:

 • beslis zelf welke aankopen u gespreid wil betalen
 • beslis zelf hoe lang u wil spreiden (1-60 maanden)
 • beslis zelf hoeveel u wil betalen per maand
 • gebruik wat u heeft terugbetaald voor nieuwe aankopen
 • doe kosteloos extra stortingen
 • betaal direct gespreid in de Expert-winkel met de Mijnbetaalplan-betaalkaart

Altijd in controle met uw Mijnbetaalplan. U kunt op elk moment online uw maandbedrag aanpassen.