Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Online betaalmethodes

U krijgt op Expert.nl de keuze uit meerdere betaalmethoden. Het afhandelen van deze betaalmethoden staan hieronder voor u uitgelegd.

IDEAL
Met iDEAL rekent u uw bestelling af in uw vertrouwde internetbankieromgeving. U hoeft zich hiervoor niet te registreren of een account aan te maken. Alle betaalgegevens van uw order worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van een geslaagde betaling. De iDEAL betaling zal direct zichtbaar zijn in uw rekeningoverzicht.

Creditcard
Wanneer u gebruikt wilt maken van uw Creditcard bij het betalen van uw bestelling heeft u geen chip of pincode nodig. Wel wordt er gevraagd naar uw kaartnummer. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten. Daarnaast moet u ook uw naam, vervaldatum en CVC invullen. Bij Visa en Mastercard bestaat deze CVC code uit 3 getallen. Deze kunt u vinden op de achterkant van uw kaart, naast of boven de handtekening.

PayPal
Om te kunnen betalen met PayPal heeft u een PayPal account nodig. U vult hier dan eenmalig al uw betaalgegevens in. Als uw account is aangemaakt zal PayPal voor u al deze gegevens onthouden en hoeft u bij een webshop betaling alleen uw email adres en persoonlijke wachtwoord in te geven. U kunt zelf kiezen wat u aan uw PayPal account wilt koppelen; een creditcard, uw bankrekening of een eigen PayPal-saldo.

AfterPay
Wanneer u kiest om uw bestelling te betalen met AfterPay hoeft u geen betaalgegevens in te vullen. U vult alleen uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres in. Op basis van deze gegevens voert AfterPay een check uit, en wordt uw bestelling geplaatst. U krijgt dan na een bepaalde tijd een betaaloverzicht per mail. U kunt dan betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen.

Bestelt u voor het eerst iets met AfterPay? Dan worden alleen bestellingen met een bedrag lager dan €150 geaccepteerd. Dit bedrag zal oplopen naar mate u vaker deze betaalmethode gebruikt. Op Expert.nl hanteren wij een maximaal orderbedrag van €1200 voor AfterPay. Wordt uw betaling vastgehouden wanneer u heeft gekozen te betalen met AfterPay? Dan adviseren wij om contact op te nemen met de AfterPay helpdesk. Zij kunnen u precies vertellen waarom uw betaling wordt vastgehouden.

De helpdesk van Afterpay kunt u hier vinden of telefonisch via 020 7 230 270. Op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur.

Reservering/betaling in de winkel
Ook is het mogelijk om uw gewenste artikel te reserveren. Het reserveren van artikelen is heel eenvoudig en geeft u de kans om het artikel bij uw dichtstbijzijnde Expertwinkel te bekijken voordat u overgaat tot aankoop. Het reserveren van een artikel gaat als volgt:

  • Kies voor afhalen in de winkel
  • Selecteer bij afrekenen vervolgens de optie: Betalen in de winkel
  • Verstuur nu uw reservering

U heeft nu het gewenste artikel gereserveerd. Uw Expertwinkel handelt de reservering nu verder af en zal contact met u opnemen. Met de winkel maakt u vervolgens ook de betaalafspraak waarbij verschillende varianten mogelijk zijn.

Expert
Cadeaukaart
Bent u in het bezit van een Expert Cadeaukaart? U kunt deze zowel in de winkel als op de webshop inwisselen. Wanneer u deze betaalmethode selecteert hoeft u alleen uw naam, kaartnummer en de krascode in te voeren. Deze staan beide op de achterkant van uw cadeaukaart.