Navigatie

Vriezer kopen bij Expert

Ruim en volledig assortiment vriezers

Bij Expert vind je een ruim asortiment vriezers van bekende merken zoals Liebherr, Miele, Bosch, Siemens, AEG en Beko. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende modellen: kies je voor een staande vrieskast met vrieslades of een liggende vrieskist die vrij is in te delen? Ook voor een mini vriezer kun je bij ons terecht én niet te vergeten ons ruime aanbod inbouwvriezers. Ook zijn er vriezers van Liebherr die geschikt zijn voor plaatsing in een onverwarmde schuur. Heb je nog vragen of wil je graag advies? Kom dan naar 1 van onze 140 winkels.

Inhoud

Hoeveel past er in de vriezer?

De inhoud van een vriezer wordt gemeten in liters. Het gaat hierbij om de netto inhoud. Hoe meer liters, hoe groter de vriezer en hoe meer etenswaren je erin kunt bewaren. Vrieskasten hebben overzichtelijke lades waarin je alles makkelijk terug kunt vinden. Vrieskisten zijn vrij in te delen en hebben als voordeel dat je er meer ruimte is voor grotere etenswaren die niet in een lade zouden passen.

Energieklasse

Hoeveel stroom gebruikt de vriezer?

De energieklasse van een vriezer geeft aan hoeveel stroom de vriezer gebruikt. Energieklasse gaat bij de meeste vriezers van A+ tot A+++ waarbij A+++ het meest energiezuinig is. Als je het dus belangrijk vindt dat de vriezer zo min mogelijk stroom verbruikt, kies dan voor een A+++ vriezer. Dat is beter voor het milieu én dankzij lagere energiekosten ook voor je portemmonnee.

No frost

Ontdooien niet nodig

Vriezers met no frost technologie hoef je nooit te ontdooien. In no frost vriezers ontstaat geen ijsvorming waardoor de vriezer niet dichtvriest. Dat is makkelijker en doordat je niet hoeft te ontdooien blijven diepgevroren producten ingevroren.

Vriezer installeren

Expert vriezer installatiedienst

Met de vriezer installatiedienst van Expert wordt de vriezer vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs. We maken een afspraak en bezorgen de vriezer wanneer het jou uitkomt, we plaatsen de vriezer op de gewenste plek in huis en sluiten het apparaat aan. De oude vriezer voeren we af voor recycling, als je dat wil. Vanzelfsprekend laten we alles netjes achter en geven we een korte uitleg van de vriezer.