Navigatie

Betaalmogelijkheden bij Expert

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Veilig en vertrouwd betalen? Het kan bij Expert!

Heeft u hét product gevonden waar u al tijden naar op zoek bent, dan kunt u deze op Expert.nl direct kopen. Betalen kan online via het vertrouwde iDeal, Visa, Mastercard, Maestro, Expert Cadeaukaarten of achteraf via Klarna. Bij afhalen in de winkel kunt u betalen met de pinpas.

Betalen in de winkel

Koopt u liever in de winkel, dan kunt u betalen met contant geld, door te pinnen, met Expert cadeaukaarten en met VVV-cadeaubonnen. Voor betaling met VVV-bonnen geldt overigens wel dat Apple-producten zijn uitgesloten, dat u per aankoop maximaal 1 bon kan verzilveren en dat u bij retournering wordt vergoed in de vorm van een Expert-cadeaukaart.

Achteraf betalen via Klarna op www.expert.nl

Als u een product toevoegt aan de winkelwagen, kunt u in het bestelproces bij de meeste producten kiezen om achteraf te betalen via Klarna. Het product wordt bezorgd en als u tevreden bent met het product, betaalt u binnen 14 dagen het openstaande bedrag. U betaalt rechtstreeks aan Klarna. Dit kan via de Klarna-app, via de website van Klarna of via een bankoverschrijving. Op www.expert.nl kunt u veel producten achteraf betalen via Klarna, maar er zijn een paar uitzonderingen. Klarna kan alleen geselecteerd worden bij bezorging aan huis, en bij een maximale bestelwaarde van 1250 euro. Daarnaast geldt achteraf betalen via Klarna niet voor de volgende productgroepen: laptops, chromebooks, tablets, smartphones en alle producten van Apple.

Saldocheck cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart gekregen en weet u niet zo goed hoeveel tegoed er (nog) op staat? Vul hieronder het kaartnummer in (van 19 cijfers) en de pincode die op de achterzijde van de kaart te vinden is en zie direct hoeveel u nog kan shoppen. Voor de pincode dient u wel het veldje hiervoor open te krassen op de kaart. Na het goed invullen van beide codes krijgt u het actuele saldo van uw cadeaukaart te zien.

Klik hier om uw saldo te controleren.