Navigatie

Betaalmogelijkheden bij Expert

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Veilig en vertrouwd betalen? Het kan bij Expert!

Heeft u hét product gevonden waar u al tijden naar op zoek bent, dan kunt u deze op Expert.nl direct kopen. Betalen kan online via het vertrouwde iDeal, Visa, Mastercard, Maestro, Expert Cadeaukaarten of achteraf via Klarna. Bij afhalen in de winkel kunt u betalen met de pinpas.

Betalen in de winkel

Koopt u liever in de winkel, dan kunt u betalen met contant geld, door te pinnen, met Expert cadeaukaarten en met VVV-cadeaubonnen. Voor betaling met VVV-bonnen geldt overigens wel dat Apple-producten zijn uitgesloten, dat u per aankoop maximaal 1 bon kan verzilveren en dat u bij retournering wordt vergoed in de vorm van een Expert-cadeaukaart.

Saldocheck cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart gekregen en weet u niet zo goed hoeveel tegoed er (nog) op staat? Vul hieronder het kaartnummer in (van 19 cijfers) en de pincode die op de achterzijde van de kaart te vinden is en zie direct hoeveel u nog kan shoppen. Voor de pincode dient u wel het veldje hiervoor open te krassen op de kaart. Na het goed invullen van beide codes krijgt u het actuele saldo van uw cadeaukaart te zien.

Klik hier om uw saldo te controleren.