Navigatie

Betaalmogelijkheden bij Expert

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Veilig en vertrouwd betalen? Het kan bij Expert!

Heb je hét product gevonden waar je al tijden naar op zoek bent, dan kan je deze op Expert.nl direct kopen. Betalen kan online via het vertrouwde iDeal, Visa, Mastercard, Expert Cadeaukaarten en door te pinnen bij ophalen of afleveren.

Betalen in de winkel

Koop je liever in de winkel, dan kan je betalen met contant geld, door te pinnen, met Expert cadeaukaarten en met VVV-cadeaubonnen. Voor betaling met VVV-bonnen geldt overigens wel dat Apple-producten zijn uitgesloten, dat je per aankoop maximaal 1 bon kan verzilveren en dat je bij retournering wordt vergoed in de vorm van een Expert-cadeaukaart.

Saldocheck cadeaukaart

Heb je een cadeaukaart gekregen en weet je niet zo goed hoeveel tegoed er (nog) op staat? Vul hieronder het kaartnummer in (van 19 cijfers) en de pincode die op de achterzijde van de kaart te vinden is en zie direct hoeveel je nog kan shoppen. Voor de pincode dien je wel het veldje hiervoor open te krassen op de kaart. Na het goed invullen van beide codes krijg je het actuele saldo van jouw cadeaukaart te zien.

Klik hier om je saldo te controleren.