Navigatie

Betaalmogelijkheden bij Expert

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Veilig en vertrouwd betalen? Het kan bij Expert!

Heb je hét product gevonden waar je al tijden naar op zoek bent, dan kan je deze op Expert.nl direct kopen. Betalen kan online via het vertrouwde iDeal, Visa, Mastercard, Afterpay, Expert Cadeaukaarten en door te pinnen bij ophalen of afleveren.

Uiteraard kan je bij Expert direct betalen op de manieren die je gewend bent. Betalen met contant geld kan alleen in de winkel, maar als je online bestelt kan je veilig en vertrouwd betalen via iDeal, creditcards en pin. Wil je niet direct betalen, dan kan je achteraf betalen via AfterPay of gespreid betalen via Mijnbetaalplan.

Betalen met AfterPay

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te betalen met AfterPay, hoef je geen betaalgegevens in te vullen. Je vult alleen je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres in. Op basis van deze gegevens voert AfterPay een check uit en wordt je bestelling geplaatst. Je krijgt dan na een bepaalde tijd een betaaloverzicht per mail, die je kan betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen. Kosten voor gebruik van Afterpay als betaalmethode bedragen €2,95.

Bestel je voor het eerst iets met AfterPay? Dan worden alleen bestellingen met een bedrag lager dan €150,- geaccepteerd. Dit bedrag loopt op naarmate je deze betaalmethode vaker gebruikt. Op Expert.nl hanteren wij een maximaal orderbedrag van €1200,- voor AfterPay. Wordt je betaling vastgehouden als je hebt gekozen om met AfterPay te betalen? Dan adviseren wij contact op te nemen met de AfterPay-helpdesk om te vragen waarom jouw betaling wordt vastgehouden.

De helpdesk van Afterpay kan je hier mailen en is telefonisch bereikbaar via (020) 723 02 70. De helpdesk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Betalen in de winkel

Koop je liever in de winkel, dan kan je betalen met contant geld, door te pinnen, met Expert cadeaukaarten en met VVV-cadeaubonnen. Voor betaling met VVV-bonnen geldt overigens wel dat Apple-producten zijn uitgesloten, dat je per aankoop maximaal 1 bon kan verzilveren en dat je bij retournering wordt vergoed in de vorm van een Expert-cadeaukaart.

Gespreid betalen

Heb je direct een nieuwe wasmachine nodig, maar vind je het niet fijn om direct in je reserves te snijden, dan kan je bij Expert ook je aankopen gespreid betalen via Mijnbetaalplan. Als je hier gebruik van wil maken, kun je zelf een persoonlijke account aanvragen op de site van Mijnbetaalplan.

De gespreid-betaalfaciliteit van Mijnbetaalplan is uniek door de geboden flexibiliteit. Zo kies je onder andere zelf de maandtermijn en de betaaltermijn van je aankoop. Bovendien kunt je deze 24 uur per dag via jouw online account aanpassen. Aan het eind van elke maand ontvangt je een handig overzicht met jouw aankopen, maandtermijn en bestedingsruimte van jouw Mijnbetaalplan.

Saldocheck cadeaukaart

Heb je een cadeaukaart gekregen en weet je niet zo goed hoeveel tegoed er (nog) op staat? Vul hieronder het kaartnummer in (van 19 cijfers) en de pincode die op de achterzijde van de kaart te vinden is en zie direct hoeveel je nog kan shoppen. Voor de pincode dien je wel het veldje hiervoor open te krassen op de kaart. Na het goed invullen van beide codes krijg je het actuele saldo van jouw cadeaukaart te zien.

Klik hier om je saldo te controleren.