Navigatie

Betaalmogelijkheden bij Expert

Veilig en vertrouwd betalen? Het kan bij Expert!

Heeft u hét product gevonden waar u al tijden naar op zoek bent, dan kunt u deze op Expert.nl direct kopen. Betalen kan online via het vertrouwde iDeal, Visa, Mastercard, Expert Cadeaukaarten of achteraf via Klarna. Bij afhalen in de winkel kunt u betalen met de pinpas.

Expert adviseert je graag

Betalen in de winkel

Koopt u liever in de winkel, dan kunt u betalen met contant geld, door te pinnen, met Expert cadeaukaarten en met VVV-cadeaubonnen. Voor betaling met VVV-bonnen geldt dat Apple-producten zijn uitgesloten, dat u per aankoop maximaal 1 bon kunt verzilveren en dat u bij retournering wordt vergoed in de vorm van een Expert-cadeaukaart.

Achteraf betalen via Klarna

Hoe u ook wilt betalen, het kan met Klarna. Bent u direct zeker van uw aankoop, dan kunt u gewoon direct afrekenen. En betaalt u met Klarna, dan geniet u kopersbescherming zodat u altijd met een gerust hart kunt bestellen; gaat er iets mis, dan zoekt Klarna uit wat er aan de hand is. Betaalt u liever pas als uw aankoop binnen is? Met Klarna betaalt u makkelijk tot 30 dagen na uw aankoop; zonder rente, zonder gedoe. Zo kunt u rustig uw gekochte product proberen, betalen als het bevalt en niet betalen als u ervoor kiest het product terug te sturen.

Doet u een grotere investering en wilt u de aankoop liever gespreid betalen? Kiest u voor betalen met Klarna, dan kunt u de betaling spreiden over 3 termijnen en 60 dagen. Deel 1 betaalt u direct, deel 2 na 30 dagen en het laatste deel na 60 dagen. Zonder rente, zonder extra kosten, zonder BKR-registratie, met zekerheid.

U betaalt rechtstreeks aan Klarna. Dit kan via de Klarna-app, via de website van Klarna of via een bankoverschrijving. Op www.expert.nl kunt u veel producten achteraf betalen via Klarna, maar er zijn een paar uitzonderingen. Klarna kan alleen geselecteerd worden bij bezorging aan huis, en bij een maximale bestelwaarde van 2000 euro. Daarnaast geldt achteraf betalen via Klarna niet voor de volgende productgroepen: laptops, chromebooks, tablets, smartphones en alle producten van Apple.

U dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn om van deze dienst gebruik te kunnen maken. Door tijdige betaling voorkomt u extra kosten en waarborgt u de mogelijkheid om in de toekomst wederom gebruik te kunnen maken van de diensten van Klarna.

Saldocheck cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart gekregen en weet u niet zo goed hoeveel tegoed er (nog) op staat? Vul hieronder het kaartnummer in (van 19 cijfers) en de pincode die op de achterzijde van de kaart te vinden is en zie direct hoeveel u nog kunt shoppen. Voor de pincode dient u wel het veldje hiervoor open te krassen op de kaart. Na het goed invullen van beide codes krijgt u het actuele saldo van uw cadeaukaart te zien.

Controleer uw saldo

Veelgestelde vragen