Navigatie

Scheerapparaat kopen bij Expert

Ruime keuze uit een volledig assortiment

Bij Expert kan je kiezen uit veel verschillende soorten en maten scheerapparaten. Wil je enkel je baard en snor scheren of wil je jouw kapsel met het apparaat kunnen bijwerken? Je kunt zelfs scheerapparaten kiezen waar je al je lichaamshaar mee kan bijwerken. Daardoor zit er voor iedereen een gepast en gewenst apparaat bij. Je hebt de keuze uit scheerapparaten van gerenommeerde merken, zoals Philips, Braun, Remington en Panasonic. Bekijk het in onze webshop. Wil je liever persoonlijk advies bij het kiezen van jouw perfecte scheerapparaat? Kom dan langs in één van onze 140 Expertwinkels.

Verschillende soorten scheerapparaten

Voor elk wat wils

Je kunt kiezen uit verschillende soorten scheerapparaten. Zo kan je gaan voor scheerapparaten die enkel bedoeld zijn voor het scheren van jouw baard, snor en bakkebaarden. Deze zijn meestal enkel geschikt voor korte lengtestanden. Bij Expert heb je ook een ruime keuze aan tondeuses. Door gebruik van verschillende opzetstukken, zijn deze vaak geschikt voor zowel lang als kort haar, waardoor je ze soms ook kan gebruiken voor het bijwerken van je baard. Wil je jouw volledige lichaamshaar met het apparaat kunnen bijwerken? Kies dan voor een bodygroom. Borsthaar, oksels en intieme zones scheer je er eenvoudig en snel mee.

Verschillende functies en onderdelen

Kies jouw perfecte scheerapparaat

Niet alleen in soort verschillen de scheerapparaten, maar ook in functies en onderdelen. Ze hebben namelijk altijd een specifieke minimale en maximale lengtestand waarop je kunt scheren. Sommige scheerapparaten zijn op het apparaat zelf in lengte te verstellen. Bij veel andere krijg je daar één of meerdere opzetkammen voor. Enkele apparaten zijn van beide voorzien. Let er dus goed op dat het scheerapparaat op jouw gewenste lengtestanden kan scheren. Sommige scheerapparaten zijn voorzien van een precisietrimmer, waar je jouw bakkebaarden mee kan bijwerken of strakke lijnen mee kunt zetten. Als laatste kan je kiezen voor een bedraad scheerapparaat of een draadloze variant. Met een draadloos scheerapparaat ervaar je volledige flexibiliteit, maar kan je niet eindeloos scheren.