Navigatie

Veilig en vertrouwd shoppen bij Expert

Klantenservice Winkels Folder van deze week

Waarom Expert?

Al jaren is Expert dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica in Nederland! Wat dit voor u betekent? Dat u altijd goed geholpen wordt en altijd optimaal kan genieten van uw nieuwe aanwinst. Bestelt u online, dan wordt u gewoon geholpen door uw lokale Expertwinkel. Is het product kapot? Geen probleem, de winkel om de hoek staat voor u klaar. Dat is de kracht van Expert. 

Online bestellen bij expert
de kracht van expert

Altijd in de buurt

Nieuwe elektronica nodig? Zoals een nieuwe tv, bluetoothspeaker of koffiezetapparaat? Er zijn ruim 140 Expertwinkels verspreid over heel Nederland, dus er is altijd een Expertwinkel bij u in de buurt. En bestelt u online, dan wordt de bestelling afgehandeld door de Expertwinkel die het dichtst bij u in de buurt zit. Zo steunt u dus ook bij online bestellingen de lokale winkel bij u in de buurt die jarenlange ervaring heeft op het gebied van huishoudelijke elektronica.

Bezoek een Expert-winkel

Bezoek een van onze 140 winkels

Altijd passend advies

Met het advies van Expert weet u altijd dat u het juiste product in huis haalt, of u nu een van onze 140 winkels bezoekt of een product bestelt via onze webshop. In onze winkels staan onze Experts altijd voor u klaar om te helpen met persoonlijk advies. Ook online zorgen wij voor duidelijke uitleg bij de producten en hebben wij verhelderende adviespagina’s die u helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast hebben wij duizenden productreviews van klanten op onze website. Zij hebben de producten persoonlijk in gebruik en kunnen precies uitleggen wat ze er goed aan vinden en wat beter kan.

Altijd de beste service

Bij Expert bent u als klant het belangrijkst en dat houdt niet op nadat u het nieuwe product hebt afgerekend. Om te zorgen dat u optimaal van uw nieuwe aanwinst kunt genieten biedt Expert verschillende handige diensten. Zo kunnen wij uw computer helemaal gebruiksklaar maken, kunnen wij het netwerk in uw huis installeren zodat u in elke hoek van uw huis een uitstekende verbinding heeft en kunnen wij u uitgebreid helpen met het inmeten, installeren en inbouwen van al uw nieuwe (huishoudelijke) apparatuur.

Bekijk alle servicediensten

Bezoek een van onze 140 winkels

Gratis bezorging vanaf € 50,-

Koopt u online een product en heeft u geen tijd (of zin) om deze in de winkel op te halen? Bij Expert worden alle bestellingen met een waarde van € 50,- of meer gratis bij u thuisbezorgd. Kost uw bestelling minder dan € 50,-, dan betaalt u een verzendtarief van € 6,95. Wilt u de bestelling wel ophalen bij de winkel, dan kan dat uiteraard ook gewoon.

Bekijk alle bezorgopties

gratis-verzending-vanaf-50-euro-bij-expert

Gratis retourneren binnen 14 dagen

Heeft u online iets nieuws gekocht en bent u toch niet helemaal tevreden? Bij Expert kunt u (bijna) altijd binnen veertien dagen gratis retourneren, zonder opgaaf van reden. Heeft u het product thuis, dan kunt u het gerust uit de verpakking halen en aanzetten. Het is echter niet de bedoeling dat u het product onnodig gaat gebruiken. 

Meer informatie over retourneren

gratis-retourneren-binnen-14-dagen

Reparatie & onderhoud

Werkt uw wasmachine niet meer goed, of is deze toe aan onderhoud? Of stoort uw tv of zuigt uw stofzuiger niet meer zoals eerst? Onze Experts helpen u graag met een oplossing op maat, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van elektronica in huis!

Bij een groot aantal producten kan het probleem gewoon bij u thuis worden opgelost. Kan dit niet, ook dan zorgen wij voor een passende oplossing zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Plaats een serviceverzoek

reaparatie-mogelijkheden-bij-expert

Contact met Expert

Heeft u vragen over onze producten, garantie en service? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Expert winkel. Uiteraard is het ook mogelijk om direct contact op te nemen met het hoofdkantoor van Expert. Wilt u graag de vacatures bij Expert bekijken, of ondernemen met Expert? Bekijk dan deze specifieke pagina's.

contact-met-expert