Navigatie

Soundbar kopen bij Expert

Ruim assortiment – altijd de soundbar die bij jou past

Wil je een soundbar kopen, dan ben je bij Expert aan het juiste adres. Tv’s worden steeds dunner. Vanuit een design-standpunt is dit heel mooi, maar het zorgt er wel voor dat geluid minder ruimte heeft om zich te ontwikkelen. Wil je alles uit jouw nieuwe tv halen, combineer deze dan met een fraaie soundbar. Hiermee worden films en series nog meeslepender, waardoor je ze nog beter ervaart en nog meer geniet.

Bij Expert vind je altijd de perfecte soundbar voor jou. Van eenvoudige modellen tot high-end exemplaren met talloze features. Weet je niet welke soundbar je moet kiezen of wat de verschillende termen betekenen? Bekijk dan onze adviespagina over soundbars. Kom je er nog niet uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Subwoofer

Film wordt een ervaring

Met een subwoofer breng je de kijkervaring echt naar een hoger niveau. Een subwoofer is speciaal gemaakt voor de lage tonen die films extra intens maken. En met een goede subwoofer hoor de lage tonen niet alleen goed, je voelt ze ook. Explosies worden een stuk heftiger en als er een helikopter overvliegt voel je de klappen van de wieken alsof je er zelf onder staat.

Bij sommige soundbars wordt er een subwoofer meegeleverd en bij anderen moet je deze er nog bij kopen. Ook kan er nog wat verschil zitten in hoe je de subwoofer aansluit. Soms gaat dat met een kabel, maar tegenwoordig zien we ook steeds vaker subwoofers die je draadloos kan aansluiten. Hierdoor heb je een stuk meer keuze in de plek waar je hem neerzet.

Surround sound & Dolby Atmos

Alsof je midden in de actie zit

Wil je volledig opgaan in de wereld van jouw lievelingsfilms? Kies dan voor een soundbar met surroundgeluid. Hiermee komt het geluid niet alleen van voren, maar hoor je het ook links, rechts, achter of zelfs boven je. Kijk je bijvoorbeeld een spectaculaire actiefilm waarbij de held wordt achtervolgd door allerlei motoren, dan hoor je ze langsscheuren alsof jij zelf wordt ingehaald.

Wil je een soundbar met surround-sound, dan kan je kiezen voor een soundbar die je kan koppelen met losse surround-speakers die je achter je bank kan plaatsen, of voor een soundbar met virtueel geluid. Deze sturen het geluid op een slimme manier jouw kamer in zodat het tegen de muren en het plafond kaatst en zo ook boven, achter of naast je klinkt.

Kies je voor een Dolby Atmos-soundbar, dan ervaar je de meest meeslepende audio-ervaring. Met Dolby Atmos klinkt het geluid op hele precieze plekken in jouw kamer, waardoor je echt het idee hebt dat je midden in de actie zit.

Muziek & Multiroom

Genieten in je hele huis

Soundbars zijn in eerste instantie gemaakt om het geluid van je tv op te krikken, maar zijn ook zeer geschikt om muziek mee te luisteren. Daarom zijn veel soundbars tegenwoordig voorzien van bluetooth en wifi, zodat jij makkelijk je favoriete muziek kan streamen.

Sommige soundbars zijn ook te koppelen aan andere wifispeakers in je huis, zodat je ze kan toevoegen aan een multiroomopstelling. Hiermee zijn de soundbars en speakers draadloos met elkaar verbonden en spelen ze perfect synchroon muziek af. Heb je bijvoorbeelbeeld een soundbar in de woonkamer en een kleine speaker in de keuken, dan kan je rustig heen en weer lopen zonder ook maar iets van de muziek te missen.