Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Recyclen bij Expert

Oude apparaten nemen we graag voor u mee

Wanneer wij een nieuw apparaat bij u komen installeren, nemen we graag het oude apparaat voor u mee retour. Naast uw grote oude apparaat kunt u ook afgedankte kleine elektrische apparaten meegeven aan ons, zoals een föhn of bureaulamp. Helemaal gratis! Samen zorgen we zo voor meer recycling. Voor de afvoer van elektrische apparaten en energiezuinige verlichting heeft Expert een samenwerking met Wecycle. Wecycle zorgt voor verantwoorde inzameling van elektrische apparaten en energiezuinige verlichting, Wecycle garandeert recycling met een hoog milieurendement en rapporteert hierover aan de overheid.

Recycling bij Expert

Verantwoorde recycling betekent dat het milieu wordt ontzien doordat schadelijke stoffen worden verwijderd en dat er minder grondstoffen hoeven te worden onttrokken aan de natuur. Verantwoorde recycling betekent ook recycling met de best beschikbare technieken. Wij maken het recyclen van uw elektrische apparaten makkelijk en daarom kunt u oude apparaten altijd inleveren bij de Expertwinkel bij u in de buurt!

Al onze Expertwinkels beschikken ook over een speciaal inzamelmeubel waar u terecht kunt met kleine elektrische apparaten, lege batterijen en kapotte verlichting. Voor de afvoer van batterijen heeft Expert een samenwerking met de StiBat (Stichting Batterijen). De StiBat zorgt voor het transport, de sortering en de recycling van lege batterijen.