Navigatie

Algemene voorwaarden reviews

Wie mogen er een review schrijven over onze producten?

Expert.nl toont reviews die afkomstig zijn van klanten of gebruikers van onze producten en diensten. Deze reviews tonen ervaringen van klanten over het product dat ze hebben aangeschaft, om het maken van een aankoopbeslissing voor andere klanten te vereenvoudigen. De reviews worden in chronologische volgorde gesorteerd, zodat u altijd de meest recente beoordelingen te zien krijgt.

Deze reviews krijgen de vermelding ‘product gekocht’. Dit betreft zowel de aankopen online als in één van onze winkels.

Door een review in te zenden naar Expert, verklaart u het volgende:

  • U bent de auteur en doet vrijwillig afstand van alle ‘intellectuele eigendomsrechten’ in verband met deze inhoud.
  • De inhoud is accuraat en waarheidsgetrouw.
  • De inhoud is vrij van ongepast taalgebruik, is niet misleidend en maakt geen inbreuk op het auteursrecht, octrooi, handelsmerk, handelsgeheim of privacyrechten van een derde partij.
  • De inhoud is niet lasterlijk, opruiend of discriminerend.
  • De inhoud niet tegen betaling of een andere vergoeding via een derde partij is ontvangen.

U gaat ermee akkoord dat:

  • U Expert een onherroepelijk, royaltyvrij, overdraagbaar recht verleent om de inhoud te gebruiken, kopiëren, in zijn geheel te verwijderen, te publiceren, te vertalen en/of op te nemen in enige vorm, media of technologie.

Externe reviews

Expert.nl toont reviews die voor ons zijn verzameld door Feedback Company. Wij controleren of deze partij systemen heeft om nepreviews te herkennen en verwijderen. Reviews afkomstig van een externe partij krijgen de vermelding ‘product getest’.

Wanneer keuren we een review af?

  • Er staat contactinformatie in de review, zoals adressen of telefoonnummers.
  • Er staan verwijzingen naar andere websites in de review.
  • De review beschrijft alleen de service van Expert.nl en niet het product. Een korte verwijzing mag, maar de review moet grotendeels over het product gaan.

Negatieve reviews of reviews met spelfouten worden wel gewoon geplaatst. Omdat alle reviews vooraf worden gecontroleerd kan het enkele werkdagen duren voordat de review zichtbaar is op de website.

Reviews zullen door ons alleen worden gewijzigd of verwijderd op vraag van de klant. Hiervoor kunt u een mail sturen naar info@expert.nl.