Navigatie

Junior verkoper (M/V) Expert Meijer Groep

Ben je toe aan een volgende stap als verkoper met ambities, dan zijn wij op zoek naar je. Want je wilt met veel plezier je werk doen, een bijdrage leveren in de groei van Expert Meijer Groep, met winkels te Sint Annaparochie, Franeker, Bolsward en service centrum te Berlikum en voor onze klanten, winkelplezier en zorgeloos kopen realiseren, maar het belangrijkste is dat we samen het succes realiseren, en de beste service bieden.  Voor onze Expert winkels zijn wij op zoek naar:

Junior Verkoper (M/V), 38 uur per week.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior verkoper, die zich thuis voelt in elektronica en affiniteit heeft met het gehele assortiment. Je bent representatief, servicegericht, klantvriendelijk, je hebt een commerciële instelling en vindt het leuk om in een team te werken en resultaat te boeken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verkopen van witgoed, bruingoed en klein huishoudelijke apparatuur, (mobiele) telefoons, computers en digitale camera’s. Als je een BBL opleiding MBO niveau 3 of 4 volgt dan kan je ook solliciteren. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B en bereid om ook in onze winkels te Sint Annaparochie, Franeker en Bolsward werkzaam te zijn.

Wat bieden we?
Wij bieden je een prima salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. We geven je de kans om door te groeien. We bieden je diverse opleidingsmogelijkheden, zodat je een Expert kunt worden in je vakgebied. Maar het allerbelangrijkste is, dat je bij ons een goede werksfeer vindt, waar je je snel thuis zult voelen. Kortom Expert Meijer Groep is een winkelbedrijf waar het leuk werken is.

Interesse?
Stuur een brief met je motivatie en je CV per mail naar Expert Meijer Groep, t.a.v. van mevrouw Janny de Vos: po.berlikum@expert.nl.

Wie zijn wij?
De Nederlandse Expert Groep is een sterke retailorganisatie met circa 140 speciaalzaken in home-elektronica. Gekozen tot beste winkel in de Elektronica 2017-2018. De zelfstandige ondernemers zijn met hun winkels aangesloten bij Expert en werken volgens een succesvolle formule die steunt op de formulepijlers: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Speciaalzaken met een sterke mix van A-merken productaanbod, concurrerende prijsstelling, uitstekende service en promotionele activiteiten en vakkundige en vriendelijke medewerkers.