Navigatie

LG Twinwash

LG LG wasmachines LG TWINWash wasmachines

LG TWINWash: De revolutionaire wasmachine

Maak het wassen eenvoudig
- Draai 2 soorten was tegelijk
- Tijdsbesparing
- Nooit meer bukken met zwaar wasgoed
- Gebruik bestaande aansluiting
- Houd tijd over voor leuke andere dingen

LG TWINWash: Combineer 2 wasbeurten en bespaar tijd

LG TWINWash wasmachine kopen? Met LG TWINWash doe je twee wassen tegelijk! Zo ben je in de helft van de tijd klaar. En je kunt tegelijkertijd twee soorten was apart wassen. Daardoor bespaar je een hoop tijd, tijd die je nu kunt besteden aan je gezin of aan andere leuke zaken

TWINWash heeft twee wastrommels, een grote wastrommel van 9 Kg en een kleine trommel van 2 Kg. In de grote trommel was je bijvoorbeeld je lakens terwijl je in de kleine trommel je delicate kleding wast. Ook is de kleine trommel uitermate geschikt voor kleine losse wasjes. Bijvoorbeeld om na het sporten je sportkleding een snelle opfrisbeurt te geven. Doordat beide wastrommels heel efficiënt samenwerken kun je met een laag water- en stroomverbruik de was doen. Met TWINWash ben je voortaan twee keer zo snel klaar met wassen!


Zuinig en efficiënt
Met TWINWash was je sneller, zuiniger en efficiënter doordat je twee wassen tegelijk draait.


Bespaar heel veel tijd
Met TWINWash doe je twee wasbeurten tegelijk. Zo is je was in de helft van de tijd klaar!


Geen fysieke ongemakken
Dankzij het ergonomische ontwerp hoef je niet te bukken wanneer je de was in de grote trommel doet.


Eenvoudig aansluiten
LG TWINWash kun je op een gewone wasmachine aansluiten. Je hebt maar één aansluiting nodig.

Alle voordelen van de LG Twinwash

De LG TWINWash levert jou en jouw gezin een hoop voordelen op: je kunt 2 wasjes tegelijkertijd draaien, waardoor je de wasberg met de helft verminderd! Het bespaart je veel tijd, omdat je voor het wassen van dat mooie jurkje niet meer hoeft te wachten totdat een wasprogramma klaar is. Je gebruikt de Mini wash voor de delicate of dringende was. Wel zo handig! Daardoor houd je tijd over voor leuke dingen.

Eenvoudig te bedienen

De LG TWINWash is erg eenvoudig te bedienen. In een oogopslag zie je de meeste voorkomende wasprogramma's en kun je een keuze maken. Ben je onverhoopt een artikel vergeten toe te voegen aan de wasbeurt? Geen probleem bij TWINWash! Door middel van de knop 'Wasgoed toevoegen' kun je de wasbeurt tijdelijk stopzetten en het vergeten artikel toevoegen. Wel zo handig!

Installatieservice voor wasmachines
We hopen dat we je enthousiast hebben gemaakt met de LG TWINWash. We willen je graag volledig ontzorgen bij de aankoop van de LG TWINWash, daarom kun je als extra optie kiezen voor de Expert Installatieservice. Met deze service nemen wij je al het werk uit handen. Expert plaatst de voorlader en bovenlader van de TWINWash op de gewenste plaats in je huis. De installatie wordt vakkundig voor je uitgevoerd, met een korte demonstratie aan het eind. Lees hier meer over de Expert service en installatie.

LG F4J7VY2WD Twinwash
9 Kg vulgewicht, Energieklasse A+++, 1400 toeren

  • Het anti-allergieprogramma gebruikt water en hitte om een ontsmettende stoom te vormen die kleding reinigt zonder deze te beschadigen. 99,9% van de allergenen, zoals stofmijten die allergieën of ademhalingsproblemen veroorzaken, wordt met het stoom verwijderd. Zo leef je fijner en gezonder in een omgeving zonder allergenen.
  • Vergeet je was in de wasmachine te stoppen? Druk dan gewoon op 'Item toevoegen' en voeg je wasgoed toe.

LG Twinwash Mini FH8G1MINI
2 Kg vulgewicht, Energieklasse A+++, 1400 toeren

  • In de combinatie met de TWINWash Mini kun je twee wassen tegelijk draaien. De TWINWash Mini is ook geschikt voor kleine dringende wasjes. Was bijvoorbeeld na het sporten direct je sportkleding. Of heb je een leuk feestje 's avonds en wil je voor die gelegenheid dat speciale truitje aan? Was het met de TWINWash mini zonder dat het ten koste gaat van de reguliere was.
  • Voor de TWINWash Mini heb je geen tweede wateraansluiting of afvoer nodig. Je kunt gewoon gebruik maken van de bestaande aansluitingen.