Navigatie

Garantie

Zeker zijn van uw aankoop? Het kan bij Expert!

Bij Expert geniet u altijd van de beste service. Niet alleen bij aankoop, maar ook daarna. Mocht uw nieuwe aanwinst binnen de kortste keren niet deugen? Dan lost Expert het voor u op.

Expert adviseert je graag

Bij Expert geniet u altijd van de beste service. Wij adviseren en informeren u dan ook zo goed mogelijk bij uw aankoop. Maar ook daarna! Is er iets niet goed? Of heeft u een vraag? Is uw product defect? Expert lost het altijd voor jou op!

Wettelijke garantie

U heeft altijd recht op wettelijke garantie bij aanschaf van een product en u mag verwachten dat een door Expert geleverd product geschikt is voor normaal gebruik. Kort gezegd: U heeft recht op een deugdelijk apparaat en Expert is aansprakelijk als het product defect is. Hierbij geldt wel dat u netjes met uw aankoop omgaat. In de volgende gevallen vervalt de wettelijke garantie:

Uiteraard laat Expert u ook in deze gevallen niet met een defect product zitten. Wij helpen u graag met een oplossing.

 • Beschadigd of defect door opzet
 • Ondeskundig gebruik
 • Geen of onjuist onderhoud
 • Reparatie door derden
 • Normale slijtage
 • Fabrieksgarantie

  Fabrikanten geven vaak 1 of 2 jaar garantie na aankoop. Valt een reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden geen kosten in rekening gebracht voor reparatie of vervanging. De reparatie wordt uitgevoerd door uw lokale Expert of door de servicedienst van het merk.

  Expert geeft minimaal 2 jaar fabrieksgarantie

  Expert geeft u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op het volledige assortiment. Uitgezonderd accu’s, adapters & accessoires, waarvoor de fabrieksgarantie beperkt is tot 6 maanden. Deze garanties gelden onverminderd de wettelijke garantie.

  Veelgestelde vragen