Navigatie

Garantie

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Zeker zijn van je aankoop? Het kan bij Expert!

Bij Expert geniet je altijd van de beste service. Niet alleen bij aankoop, maar ook daarna. Mocht je nieuwe aanwinst binnen de kortste keren niet deugen? Dan lost Expert het voor je op.

Bij Expert geniet je altijd van de beste service. Wij adviseren en informeren je dan ook zo goed mogelijk bij jouw aankoop. Maar ook daarna! Is er iets niet goed? Of heb je een vraag? Is je product defect? Expert lost het altijd voor jou op!

Wettelijke garantie

Je hebt altijd recht op wettelijke garantie bij aanschaf van een product en je mag verwachten dat een door Expert geleverd product geschikt is voor normaal gebruik. Kort gezegd: je hebt recht op een deugdelijk apparaat en Expert is aansprakelijk als het product defect is. Hierbij geldt wel dat je netjes met je aankoop omgaat. In de volgende gevallen vervalt de wettelijke garantie:

Uiteraard laat Expert je ook in deze gevallen niet met een defect product zitten. Wij helpen je graag met een oplossing.

  • Beschadigd of defect door opzet
  • Ondeskundig gebruik
  • Geen of onjuist onderhoud
  • Reparatie door derden
  • Normale slijtage

Fabrieksgarantie

Fabrikanten geven vaak 1 of 2 jaar garantie na aankoop. Valt een reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden geen kosten in rekening gebracht voor reparatie of vervanging. De reparatie wordt uitgevoerd door jouw lokale Expert of door de servicedienst van het merk.

Expert geeft minimaal 2 jaar fabrieksgarantie

Expert geeft jou minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op het volledige assortiment. Uitgezonderd accu’s, adapters & accessoires, waarvoor de fabrieksgarantie beperkt is tot 6 maanden. Deze garanties gelden onverminderd de wettelijke garantie.