Navigatie

LG TWINWash: 2 wasmachines in 1 te koop bij Expert met 20 % korting

Nijkerk, augustus 2018

NIJKERK – Expert biedt de LG TWINWash wascombinatie met 20% korting aan van €1248,- voor €999,-. De wascombinatie bestaat uit een LG TWINWASH voorlader in combinatie met de LG MINI bovenlader. Bijzonder aan de TWINWash combinatie is dat in de twee wastrommels twee wassen tegelijkertijd gedraaid kunnen worden. Dit bespaart veel tijd, water en energie. Daarnaast kunnen verschillende soorten wasgoed eenvoudig apart worden gewassen.

Waarom is Expert hierin uniek?
In Nederland is TWINWash bijna nergens als een pakket verkrijgbaar. Meestal wordt LG TWINWash als twee losse producten verkocht waarbij het vaak onduidelijk is dat beide producten bij elkaar horen. Expert is op moment van schrijven de enige winkelketen in Nederland waarbij LG TWINWash als een voordelig pakket met 20% korting wordt aangeboden.

Wat is LG TWINWash?
LG TWINWash bestaat uit een TWINWash compatible voorlader wasmachine die bovenop de LG MINI FH8G1MINI bovenlader wasmachine wordt geplaatst. Samen vormen zij een wasmachine met twee wastrommels. De bovenste wasmachine heeft een trommelinhoud van 9 tot 12 Kg, afhankelijk van het model wasmachine. De TWINWash MINI heeft een inhoud van 2 Kg; ideaal voor kleine wasbeurten. Beide wasmachines werken zeer efficiënt samen voor een laag water en energieverbruik.