Navigatie

Philips shaver S9000

Maak kennis met de Philips S9000 Prestige scheerapparaten

Met de Philips S9000 Prestige scheer je moeiteloos perfect glad, zelfs bij een 7 dagen baard. Het scheerapparaat glijdt comfortabel over de huid. Haartjes worden uitzonderlijk kort afgeschoren met ultieme gladheid als resultaat.

Perfect glad resultaat

De scheerkop past zich aan de contouren van je gezicht aan. Zelfs de lastigste haartjes zijn geen probleem.

Moeiteloos scheren

Zelfs een 7 dagen baard is geen enkel probleem. De baardsensor meet continu de haardikte en past automatisch het vermogen aan.

Minder scheerbewegingen

Philips heeft de openingen van de scheerkoppen verbeterd. Ze zijn ronder en breder gemaakt waardoor er meer haren tegelijk worden afgeschoren. Er zijn minder scheerbewegingen nodig en het is comfortabeler voor de huid.

Nanotech precisiemesjes

De extra sterke precisiemesjes blijven langdurig scherp doordat ze met nanodeeltjes zijn versterkt. Haartjes worden heel precies afgeschoren, met een super glad resultaat.

Glijdt soepel over de huid

De ringen rondom de scheerkoppen hebben een speciale coating die wrijving verminderd. Hierdoor glijdt het scheerapparaat glad en soepel over de huid.

Soepel scheerapparaat | S9000

Draadloos opladen

Geen gedoe met stekkers of snoeren, om het scheerapparaat op te laden leg je het op de Qi oplaadpad. De Qi-oplaadpad is ook voor andere Qi-gecertificeerde apparaten te gebruiken.

Draadloos opladen | S9000

Eenvoudig schoon te maken

Het scheerapparaat is makkelijk schoon te maken onder de kraan. Open de scheerkop en je kunt de kop eenvoudig onder de kraan afspoelen met stromend water. Dankzij de speciaal ontworpen binnenkamer, is water geen enkel probleem.

Eenvoudig schoon te maken | S9000

Comfortabel nat of droog scheren

Kies voor een snelle droge scheerbeurt wanneer je haast hebt of voor een extra comfortabele natte scheerbeurt met gel of schuim. Je kunt zelfs scheren onder de douche.

Comfortabel nat & droog scheren | S9000

Precisietrimmer voor snor en bakkebaarden

Met de bijgeleverde opzet-precisietrimmer kunnen snor en bakkenbaarden perfect worden onderhouden.

Precisietrimmer | S9000

Inclusief luxe etui

Bij het scheerapparaat zit een luxe etui. Hierin berg je het scheerapparaat, de accessoires en de oplaadpad netjes en goed beschermd op. Zo kun je het scheerapparaat bovendien makkelijk meenemen.

Luxe etui | S9000