Navigatie

Gespreid betalen

In de winkels van Expert is het mogelijk uw aankopen gespreid te betalen met mijnbetaalplan. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u zelf een persoonlijke account aanvragen op de site van mijnbetaalplan.

De gespreid betaalfaciliteit van mijnbetaalplan is uniek door de geboden flexibiliteit. Zo kiest u onder andere zelf het maandtermijn en de betaaltermijn van uw aankoop, bovendien kunt u deze 24 uur per dag in uw online account aanpassen. Aan het einde van iedere maand ontvangt u een handig overzicht met uw aankopen, maandtermijn en bestedingsruimte van uw mijnbetaalplan.

Kopen en betalen met mijnbetaalplan
Als u nog niet over uw eigen mijnbetaalplan beschikt kunt u een account aanvragen via www.mijnbetaalplan.nl. Het aanvragen van uw persoonlijke account doet u online zonder tussenkomst van de Expert website of verkoper van de Expert vestiging. Zodra uw mijnbetaalplan account is geactiveerd ontvangt u binnen enkele dagen uw persoonlijke mijnbetaalplan betaalkaart. Met uw betaalkaart kunt u in de Expert vestigingen uw aankoop bij de kassa direct gespreid betalen. Met de bijbehorende online account van mijnbetaalplan kunt u niet alleen uw betaling inzien, maar ook uw maandtermijn en gewenste looptijd kiezen. Zo geniet van alle mogelijke flexibiliteit en betaalgemak.

De voordelen van Mijn Betaalplan:

Flexibel betaalgemak, met mijnbetaalplan al uw aankopen gespreid betalen:

  • beslis zelf welke aankopen u gespreid wilt betalen
  • beslis zelf hoe lang u wilt spreiden (1-60 maanden)
  • beslis zelf hoeveel u wilt betalen per maand
  • wat u heeft terugbetaald kunt u weer opnieuw gebruiken
  • kosteloos extra stortingen doen
  • direct gespreid betalen in de Expertwinkel met de mijnbetaalplan betaalkaart

Altijd in controle met uw mijnbetaalplan, u kunt op ieder moment online uw maandbedrag aanpassen.
Klik hier voor meer informatie.