Navigatie

Expert Cadeaukaart

Nog op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend(in), familielid of kennis? Dan doet u die persoon vast een plezier met een Cadeaukaart van Expert! Hij/zij kan dan namelijk een cadeau naar eigen wens uitzoeken binnen ons ruime assortiment. En het leuke is: de waarde van de Cadeaukaart kunt u helemaal zelf bepalen.

Waar te koop?
Een cadeaukaart is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Wilt u graag een cadeaukaart geven aan een naaste? Ga dan snel naar één van onze Expertwinkels en haal zo'n cadeaukaart! 

Waar inwisselbaar?
De Expert cadeaukaarten zijn bij alle Expertwinkels in Nederland inwisselbaar. Met meer dan 140 winkels in heel Nederland kan dit geen probleem zijn. Er is er altijd één bij u in de buurt.

Saldo controleren van uw cadeaukaart?
Het saldo van uw cadeaukaart kunt u opvragen door uw kaartnummer (19 cijfers) hieronder in te vullen en de woorden uit de Captchatool in te typen. Dit is een extra beveiliging om geautomatiseerde systemen geen toegang tot de saldo-check te geven. Na het goed invullen van minimaal 1 van de twee woorden krijgt u het actuele saldo van u cadeaukaart te zien.